Tratamentul cu bitter suedez

planteea sticla bitter suedez

Elixirul minune

Cine nu a auzit de bitter suedez, va trebui să se documenteze mai mult despre acest elixir minunat care se folosește încă din Evul mediu. Acest bitter cu alcool a fost descoperit cu mult timp în urmă, și este o tinctură polivalentă ce se folosește pentru tratarea de numeroase afecțiuni.

De-a lungul timpului au apărut mai multe variante pentru bitter suedez, fiecare având un anumit număr de plante în compoziție, cu un preț variat, însă de obicei regăsim cam aceleași plante de leac, ce sunt menite să stimuleze organismul și să vindece sau să diminueze bolile.

planteea sticla bitter suedez

Bitter suedez pentru familia ta

Planteea este o farmacie naturistă în care regăsim cea mai mare varietate de produse bio din România (peste 20000, mai mult de 10000 din ele fiind bio, raw, vegane). Nepunând accentul pe tratamentele alopate, Planteea se bazează pe tot ceea ce implică termenul de verde. Compania este 100% românească, și are o experiență foarte mare când vine vorba de produsele naturiste. Printre produsele acestora regăsiți suplimente alimentare, produse pentru copii, produse bio pentru întreținere sau curătenie, produse raw vegane, produse pentru sportivi, cosmetice naturale, etc.

Începând cu 2016, Planteea a ajuns și în mediul online, venind mai aproape de consumatori cu o gamă largă de produse menite să contribuie la un stil de viață sănătos.

Printre produsele pe care Planteea le promovează se numără și bitter cu alcool, aceștia având extrem de multe modele dintre care puteți alege. O sticlă de bitter suedez poate avea cantități diferite, și se poate diferenția prin plantele pe care le conține, sau de firma care îl produce.

Fie că are 32, 43 sau mai multe plante în compoziție, o sticlă de bitter cu alcool nu este recomandată copiilor sau femeilor însărcinate, cantitatea de alcool fiind destul de mare. Pentru tratarea diverselor boli, tinctura se folosește diluată în lichide, și se bea în general pe stomacul gol, înaintea meselor principale.

În funcție de afecțiunea pe care o tratați, recomandările de tratament diferă de la una la mai multe lingurițe de bitter suedez diluate în apă, ceai sau alte lichide. O sticlă de bitter poate avea un preț mai mare dacă aceasta este într-o cantitate mai mare. Nu trebuie să vă faceți grijă cu privire la preț, întrucât este unul accesibil, și trebuie să vă gândiți la faptul că acest elixir este unul natural, format dintr-un amestec de plante și alcool, combinate după rețete vechi de ani și ani.

Bitterul suedez este folosit pentru tratarea bolilor renale, a celor cardiace, a afecțiunilor hepatice, a deregrărilor și durerilor menstruale și ajută la creșterea imunității. În funcție de ce anume doriți să tratați, bitterul poate fi folosit atât extern cât și intern (musai trebuie diluat îl lichide).

Planteea aduce românilor o gamă largă de produse de tip bitter, întrucât valorile companiei sunt bazate pe filosofia naturii. Punând accentul pe sănătatea obținută prin simplitatea naturii, aceștia oferă numai produse de calitate, menite să ne ajute în fiecare perioadă a anului, în funcție de necesitățile pe care le avem.

 

2017-09-08T09:30:30+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree