Simona testează snacksuri asiatice

Nebunie de gusturi

Pentru că a început un nou an, am zis să încerc uneori să experimentez postări și clipuri noi care sper să vă încânte. La final de 2016 am primit de la prietena mea Kitty din UK, niște snacksuri cumpărate de la un magazin cu produse asiatice.

Am testat imediat o parte dintre ele (eram extrem de curioasă și am împărțit dulciurile cu prietenii), dar le-am păstrat aproape o lună până am apucat să filmez un clip de tipul Simona testează… .

Eu cred că a ieșit halziu, mai ales partea în care am testat pentru prima dată un snacks realizat din alge, hehe (Kitty, you shall be remembered!).

Pocky Pocky in my hands!

Pocky sunt niște sticksuri de tip biscuite, glazurate cu diverse creme (ciocolată, ceai matcha, banană și ciocolată, căpșune, etc.). Dulciurile sunt de origine japoneză, și au devenit populare în mai multe țări. Eu am putut să testez trei tipuri de Pocky (matcha tea, chocolate, cookies & cream), preferatele mele fiind cele cu ceai matcha și cele cu ciocolată. Vi le recomand cu mare drag!

Biscuiți Oreo cu mango și portocale

Sunt sigură că ați auzit de biscuiții Oreo! Au apărut mai multe tipuri de Oreo și la noi, însă cei cu cremă de mango și portocale au fost o noutate pentru mine! Mi s-au părut mai buni decât cei originali (care mi se par cam dulci), și mi-a plăcut mult faptul că sunt aromați și parfumați.

Roll up din alge

Omg, omg, omg, omg, omg! Iar mi se pare că mi se face pielea de găină (dacă veți vedea clipul meu, veți înțelege). Nu am testat niciodată snacksuri asiatice de acest tip. Japonezii știu că au snacksuri extrem de ciudate (poți mânca pești la pungă ca pe chipsuri), însă nu am avut ocazia să testez nebunii de acest tip. Acest seaweed roll up m-a dat pe spate la propriu! Mirosul puternic de alge, și gustul la fel de puternic, mă face și acum să cad pe spate (și mai apoi să mă ridic și să fug). Nu sunt o fană a fructelor de mare, a algelor marine, și se pare că nici snacksurile de acest tip nu mă încântă prea mult.

La o primă degustare a roll upului din alge, am crezut că mi se face rău. De atunci, am mai testat roll upul de vreo 2 ori, și pot spune că m-am mai obișnuit nițel cu mirosul, însă gustul chiar nu este pentru mine. Dacă sunteți sensibili la mirosuri și gusturi, nu prea vă recomand produse de acest tip, he he.

Chipsuri cu aromă de creveți

Ultimii de pe listă sunt niște chipsuri cu aromă de crevete: Hanami (flori de cireș) prawn crackers. Mie niciodată nu mi-a plăcut mirosul sau textura creveților, așa că am fost din nou “dată pe spate” de mirosul acestor chipsuri. :)) Cu toate acestea, am fost uimită că au un gust foarte bun, și cât timp nu stai cu nasul în pungă, le poți mânca liniștit.

Avertizare: vei mirosi a creveți, mâinile tale vor mirosi a creveți, lumea din jurul tău va fugi. :))))

🦐 SIMONA TESTEAZĂ SNACKSURI ASIATICE

2017-09-09T10:53:34+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree