Povestea de adio

statuie cimitir incinerare

Viața este înșelătoare

De multe ori nu realizăm că ar trebui să ne bucurăm mai mult de cei de lângă noi. Viața trece extrem de repede pe lângă noi, și ne pierdem uneori în lucruri inutile, ignorând detaliile care ne apropie mai mult de cei dragi și ne fac fericiți. Momentul când o persoană apropiată nouă decedează din diverse motive, este cel în care realizăm că poate am fi făcut unele lucruri într-un mod diferit, dar nu avem cum să dăm timpul înapoi pentru a recupera ceea ce este pierdut.

În majoritatea practicilor, o persoană decedată are parte de un anumit ritual care îi va transmite sufletul mai departe către lumea cealaltă. În general, persoana în cauză este dusă la cimitir unde este înmormântată, însă sunt situații în care decedatul sau familia sa, decid să apeleze la servicii de incinerare. Procesul de incinerare nu este înțeles sau acceptat de unii oameni, însă cred că fiecare poate decide să apeleze la incinerare fără să fie judecat.

statuie cimitir incinerare

Incinerarea

Pentru incinerare se apelează la unități specializate, crematorii publice sau private. În România incinerarea este legală, însă nu este mereu privită cu ochi buni de oricine. Cu toate acestea, pentru incinerare București sau alt oraș, trebuie să luăm această decizie în funcție de cum simte familia decedatului, nu după cum se menține tradiția populară sau după cum privesc cei din exterior acest proces.

Incinerarea este practicată încă din secolul 19, și a devenit extrem de căutată în ziua de azi, fiind o procedură modernă și cu multe avantaje. Dacă vă gândiți că incinerare preț ar putea fi o problemă, trebuie să aflați că în general incinerare preț este de aproape 3 ori mai mic decât costă o înmormântare clasică. Un preț incinerare crematoriu este mai mic decât înmormântarea cu care sunt mulți obișnuiți deoarece acesta din urmă are un procedeu mai complex, și implică mai multe cheltuieli.

Incinerarea poate fi realizată de unițăți acreditate precum este Casa Funerară Luca, care oferă numeroase servicii pentru o persoană decedată (incinerare, servicii funerare, transporturi funerare, diverse tipuri de sicrie, aranjamente florale, etc.). Un preț incinerare crematoriu vă va salva în momentele grele când nu aveți îndeajuns de mulți bani, iar dacă aveți decontare prin CNPAS, preț incinerare crematoriu va fi inexistent.

Dacă aveți nevoie de incinerare București, puteți apela cu încredere la Casa Funerară Luca unde nu trebuie să vă faceți probleme pentru incinerare preț. Aceștia vor trata corpul persoanei decedate cu respect, așa cum este normal și omenesc. O incinerare București ar putea fi soluția ideală atunci când doriți ca decedatul să aibă parte de un ultim drum realizat cu demnitate.

Se spune că incinerarea este un proces care, implicând focul, ajută la purificarea și eliberarea sufleului celui decedat, conducându-l mai departe spre ceea ce îl așteaptă. Familia decedatului poate păstra cenușa decedatului într-o urnă, pentru a se ruga mai apoi la aceasta și pentru a-și aminti cu drag de persoana în cauză. Într-o altă situație, cenușa poate fi aruncată în natură, în mare, în orice loc care ne dă senzația că este demn de cel decedat. Vântul va purta cenușa în aer și o va duce înapoi unde îi e locul – spre apă, spre pământ – oferindu-i celui drag nouă o moarte demnă și reprezentativă.

2017-09-08T09:30:14+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree