Kituri de unghii pentru o manichiura perfecta

manichiura unghii gel colorate

Îngrijirea unghiilor

Orice doamnă și domnișoară ar trebui să pună accent pe îngrijirea unghiilor, chiar dacă nu optează pentru unghii false cu gel. O manichiură îngrijită corect și la timp, vă permite să fiți mai încrezătoare, și să vă exprimați și personalitatea prin forma și culoarea unghiilor.

Se știe că în ziua de azi nu avem mult timp liber în care să ne aranjăm zi de zi, așa că multe femei apelează la unghii false cu gel pentru a avea o manichiură mai rezistentă în timp. Acest tip de unghii este mai rezistent, și vă permite să nu pierdeți timp des pentru refacerea manichiurii. Pentru a nu fi nevoie să ajungeți la salon atunci când doriți să vă faceți manichiura într-un mod profesionist, puteți apela la un kit de unghii false, acest kit unghii fiind salvator pentru nevoile pe care le aveți.

manichiura unghii gel colorate

Kituri unghii

Pentru crearea manichiurii ideale, puteți apela la un kit unghii de acest tip include de obicei produsele de bază. Multe femei nu au apucat să testeze unghii false cu gel, însă ele nu doar că rezistă mai mult în timp, ci pot fi și pictate într-un mod aparte, pot avea modele diverse realizate în straturi, creând un efect foarte frumos care arată mai bine feminitatea.

Un kit de unghii false poate conține produse precum ar fi o lampă uv (cu care poți usca gelurile speciale pentru unghii), pile de tip buffer, geluri uv, top coat finish uv, primer, degresant unghii, clește de tip ghilotină (pentru modelarea unghilor), tipsuri, lipici, pensule pentru aplicare, rolă cu șabloane de construcție, etc.

Amalia oferă clienților numeroase produse cosmetice profesionale. Specializată în poduse de frumusețe, puteți găsi numeroase produse de machiaj și chiar kituri unghii cu ajutorul cărora vă puteți realiza manichiura ideală.

kit unghii false oje semipermanente lampta uv geluri

Aveți multe opțiuni din care puteți alege, toate produsele dedicate manichiurii regăsindu-se într-un singur loc. Amalia – Cosmetice profesionale online vă poate ajuta să găsiți produse dedicate pentru îngrijirea unghiilor. Fie că este vorba de oje semipermanente, seturi de pensule speciale pentru pictura pe unghii și pentru unghii false cu gel, aveți produse cosmetice online din care să alegeți.

Dacă sunteți donice de a învăța mai multe despre arta unghiilor, Amalia vă ofera un curs gratuit pentru aplicarea unghiilor false, așa că aveți șansa să aflați secrete de la profesionaliști! Cu ajutorul celor de la Amalia nu doar că veți găsi un kit unghii pe gustul dumneavoastră, ci veți descoperi și alte produse cosmetice online. Multe dintre noi suntem pasionate de makeup și de frumusețe, așa că ne uităm destul de des la produse cosmetice online, pentru a fi la curent cu toate noutățile apărute și pentru a profita de reduceri.

La Amalia veți descoperi produse de makeup frumoase și utile, trusele mari de machiaj fiind o plăcere pentru orice iubitoare a machiajului și a frumuseții. Seturile de pensule de machiaj vă vor atrage și ele atenția, și cu siguranță că vă vor încânta. Puteți profita de multe reduceri la kituri unghii, și la oje semipermanente în numeroase culori, care vă vor ajuta să vă completați colecția de oje. Dacă sunteți în căutarea unei manichiuri ideale, tot ce trebuie să faceți este să porniți cu un kit de unghii false care vă va ajuta să învățați cum să puneți unghii false, fie ele formate din tipsuri sau create din gel. Tot ce vă trebuie este răbdare, și un pic de imaginație!

2017-09-08T09:32:30+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree