Kituri de distribuție

masini kit distributie

Distribuția mașinii

Oricine are o mașină știe că este extrem de important ca aceasta să fie îngrijită pe cât de des posibil, pentru a evita probleme care ar putea deveni extrem de costisitoare dacă nu sunt prevenite. Când ai nevoie de schimbare kit distribuție la mașină și cauți un kit distribuție la prețuri mici, poți apela la firme precum Auto Atu.

Schimbarea unui kit distribuție este mai costisitoare față de o revizie clasică, însă prețul diferă de la un kit distribuție logan la un kit distribuție golf 4 sau kit distribuție golf 5. Fiecare mașină deține tipuri diferite de distribuție: distribuție pe curea sau pe lanț (cea mai rezistentă în timp).

Distribuția mașinii este alcătuită în general din niște subansambluri ale motorului: curea distribuție, rolă de ghidare, rolă întinzătoare și pompa de apă. Cu ajutorul la o curea distribuție, rolă de ghidare, rolă întinzătoare și pompă de apă (unde este cazul) se realizează sincronizarea componentelor responsabile de admisie, evacuare și poziția cilindrilor.

masini kit distributie

Când schimbăm distribuția

Pentru a evita orice problemă serioasă asupra mașinii, este bine ca un kit distribuție să fie schimbat preventiv. Dacă nu ne ocupăm la timp de rola întinzătoare și de curea distribuție, există posibilitatea ca motorul să fie afectat parțial sau total, în funcție de uzura pieselor.

Pentru a schimba piese de acest tip la mașină este bine să apelăm la persoane experimentate, precum sunt cei de pe site-ul Autoatu. Ocupându-se cu recomandarea și vânzarea de piese auto, aceștia au dobândit în timp o experiență care le permite să se ocupe de mașina dumneavoastră în timp util, sau să vă ofere informații de mare ajutor.

Cu piese de cea mai bună calitate, ei sunt o alegere bună pentru toate tipurile de autovehicule, așa că puteți apela la ei pentru kit distribuție logan, kit distribuție golf 4, kit distribuție golf 5, și altele.

Autoatu.ro pune spre vanzare piese de cea mai buna calitate, pentru toate tipurile de autovehicule, aducand in fata doar branduri foarte mari producatoare de astfel de piese. Ei vă oferă atât piese originale cât și piese aftermarket cu unele dintre cele mai mici prețuri de pe piață.

În funcție de mașina pe care o aveți, kitul de distribuție se schimbă înainte de a fi atins un anumit prag. De exemplu, kit distribuție logan ar trebui schimbat înainte de a se atinge 60.000 km sau înainte de împlinirea a 4 ani. Și kit distribuție golf 4 sau distribuție golf 5 se recomandă să fie schimbat înainte de a fi parcurși 60.000 km.

Dacă țineți la mașina voastră, este bine să o verificați periodic și să o întrețineți pentru nu a distruge piese importante. În momentul când nu este schimbată distribuția la timp, ați putea distruge motorul, fapt pentru care de multe ori veți fi nevoiți să cumpărați unul nou, această alternativă fiind mai puțin costisitoare.

2017-09-08T09:30:07+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree