Gestiunea salariilor

gestiune salarii software salarizare

CIEL România este prima companie din țara noastră care este specializată în dezvoltarea de soluții software financiar-contabile la cheie, oferind și servicii profesionale de customer support. Activitatea de mai bine de un sfert de veac demonstrează experiența pe care a căpătat-o echipa de 50 de profesioniști din domeniul IT, financiar, economic, marketing și comunicare.

Când aveți o firmă la început de drum, sau pur și simplu doriți să țineți o evidență a cifrei de afacere a firmei pe care o dețineți, aveți nevoie de diverse programe, aplicații, care să vă facă munca mult mai ușoară. Indiferent de tipul de nevoi pe care îl aveți (soft gestiune salarii, program salarii online, software salarizare, etc.), o companie specializată în oferirea de soluții financiare-contabile este soluția ideală.

Departamentele pe care compania le deține sunt în număr de patru (customer support, research & development, sales & marketing, financiar & administrativ) și vă vor ajuta în planurile pe care le aveți, limitele nefiind puse de echipă, ci de către dumneavoastră.

Echipa dezvoltă o serie de programe specializate, printre acestea numărându-se și soft gestiune salarii, program salarii online, software salarizare, programe gestiune comercială, contabilitate, etc. Formată din membrii care își cunosc bine meseria, veți avea parte de o echipă dornică de muncă, comunicativă, entuziasmată și curajoasă, oferindu-vă servicii care vă vor asigura performanța.

gestiune salarii software salarizare

Produsele pe care CIEL le oferă, vin în funcție de necesitățile pe care le aveți, acestea fiind dedicate fie firmelor aflate la început de drum, celor mici și mijlocii, sau firmelor de contabilitate, companiilor multimaționale sau celor cu cifre mari de afaceri.

CIEL asigură siguranță prin serviciile oferite, echipa oferind cele mai bune soluții pentru antrepenor și contabil, ușurându-le munca pentru a oferi confort și rapiditate în cadrul firmelor. Apelând la un soft gestiune salarii, program salarii online, software salarizare sau diverse programe pentru gestiunea comercială, vă puteți ușura munca extrem de mult în cadrul firmei, având în același timp o mai mare certitudine și corectitudine în ceea ce faceți.

Dacă sunteți în căutarea de servicii profesioniste care să vă ajute firma să prospere, CIEL este soluția ideală. Oferind nu doar customer support, aceștia au diverse modalități prin care veți înțelege mai bine aplicațiile acestora (variante demo oferite pe post de explicație). Software-urile CIEL sunt la curent cu ultimele tehnologii, sunt eficiente și stabile, întrunind calitățile care fac munca mult mai ușoară.

Echipa vă va pune mereu la dispoziție ultimele versiuni ale aplicațiilor pe care vi le-a creat, în funcție de feedback-ul pe care sunteți dispuși să îl valorificați. După colaborarea îndelungată cu clienți din toate domeniile de activitate, CIEL a devenit o companie de încredere, de care nu vă puteți lipsi.

2017-09-08T09:30:00+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree