Generatorul infrastructurii tehnologice

Teamnet Engineering Romania este o companie care se ocupă de integrare IT&C, management de proiect și consultanţă IT&Business.

Având o experiență în domenii variate (mediu, administraţie publică şi e-guvernare, siguranţă publică, etc.), Teamnet oferă servicii personalizate pentru nevoile clienților. Aceștia nu doar că vă oferă dezvoltare de software şi integrare cu arhitecturi hardware şi sisteme de comunicaţii, ci puteți beneficia de consultanță din partea echipei.

Teamnet România este la curent cu cele mai avansate tehnologii care vă pot soluționa proiectele pe care le aveți în minte, printre acestea numărându-se GIS (Geographic Information System), UAV (Unmanned Aerial Vehicle) și Cloud. Având înregistrate numeroase performanțe tehnologice, Teamnet investește mereu în dezvoltarea celor cinci tehnologii de bază.

Fiind printre primii din România care au avut în scop implementarea tehnologiei GIS și a sistemelor UAV, Teamnet engineering prezintă soluții cât mai bune pentru realizarea unei platforme Cloud disponibilă întreprinderilor de tip IMM din România. Teamnet engineering au specializare în proiectarea și realizarea sistemelor automatizate de control SCADA (Monitorizare, Control si Achizitii de Date – Supervisory Control And Data Acquisition).

Cercetare

Dorind să ocupe un loc fruntaș în țară, Teamnet România a pus accent și pe implicarea în diverse proiecte europene ce țin de cercetare și dezvoltare. Alături de companii europene prestigioase, Teamnet internațional s-a putut dezvolta mai bine, ajutând în același timp la crearea de soluții ce au ca scop îmbunătățirea competitivă din mediului de afaceri internațional.

În fiecare an, Teamnet engineering se implică în mediul academic, crescând programe de cercetare și dezvoltare pentru studenții care au rezultate excepționale la universitățile prestigioase de profil.

Evoluția Teamnet

Prin implicarea Teamnet internațional, compania a reușit să evolueze și mai mult. Astfel, cifra de afaceri a crescut la final de 2014, cu un procent de 31% față de anul precedent, ceea ce denotă o evoluție majoră. Prin implicarea Teamnet internațional, compania a primit o serie de premii și a fost inclusă în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, fiind singura din România care a fost inclusă în categoria Big 5.

Cu o echipă puternică formată din oameni plini de energie și entuziasm, puteți apela cu încredere la Teamnet atunic când vreți să vă duceți proiectele la un al nivel.

2017-09-08T09:30:23+00:00

Leave A Comment