Siguranța noastră atunci când folosim lifturi și scări rulante

mall scari rulante magazine

 

Scările rulante, la ordinea zilei

De ficare dată când ajungem la mall, nu prea mai întâlnim clasicele scări pe care urcam pe vremuri. Acum avem parte de scări rulante, lifturi și chiar de benzi rulante. Mie mai mereu mi-a fost teamă de ele, mai ales de lift, însă am început să mă mai obișnuiesc cu folosirea acestora în mall-uri.

Când am fost prima dată în fostul Maritimo Mall (acum este denumit Vivo), am făcut cunoștință cu benzile rulante și mi s-au părut extrem de ciudate. Atunci a fost ziua când am început să apreciez mult mai mult scările rulante, care mă făceau să mă simt mult mai confortabil. În instituțiile și mall-urile noi acum se regăsesc lifturi mult mai silențioase și sigure. De fel nu am o mare teamă că aș putea rămâne blocată în lift sau că acesta s-ar putea prăbuși, însă pățesc destul de des să am mici amețeli sau dureri de cap de la el, lucru care mă sperie mai tare decât primele scenarii menționate.

Îmi place faptul că noile lifturi din ziua de azi sunt mult mai silențioase și ușor de suportat pentru organism, însă unele dintre ele consider că nu sunt chiar potrivite pentru cei care au probleme cu tensiunea spre exemplu. Eu cred că le apreciez mai mult pe acestea, decât pe cele vechi pe care le regăsesc încă în multe blocuri, acelea oferindu-mi și o oarecare nesiguranță pe deasupra.

 

Mp IFMA oferă siguranță clienților

Nu m-am gândit prea des la munca ce stă în spatele siguranței noastre atunci când folosim o scară rulantă sau un lift Ifma. Consider că întreținerea lor este extrem de importantă, și le ajută pe persoanele care le utilizează să se afle în siguranță.

O firmă de acest tip, care se ocupă de scări și trotuare rulante, ascensoare, este și MP IFMA. Aceasta oferă diverse metode pentru transportul oamenilor și mărfurilor în interiorul clădirilor sau în diverse spații urbane. Adresându-se unui public larg, compania pune accent pe apropiere, creând o legătură strânsă cu clienții săi.

Dorind să impresioneze, aceștia pun în practică unele idei inovative care ajută doritorii să își vadă planurile devenite realitate. Având experiență, MP IFMA realizează produse de calitate, punând în același timp accent pe siguranța pe care produsele sale trebuie să o aibă, și ținând cont de mediul înconjurător. Prin implicarea directă și prin comunicare, compania se bucură de munca realizată, și pune accent pe oamenii săi.

Mi se pare util și de apreciat faptul că produsele acestora nu sunt concepute doar pentru un transport normal. Compania se ocupă de produse specializate pentru orice nevoi, în funcție de locul de amplasare a metodelor de transport, și a sănătății persoanelor care sunt transportate.

 

2017-09-08T09:37:17+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree