Scaunul potrivit pentru birou

 

Scaune ergonomice și directoriale, pentru o postură corectă

De foarte multă vreme cercetam site-urile web și magazinele, în căutarea unui nou scaun directorial pentru birou. Descoperind și site-ul ScauneOnline, am observat că aceștia sunt specializați în importul produselor de mobilier, scaunele fiind produsele care domină în magazinul acestora.

M-am apucat să cercetez gama largă de scaune de care magazinul online dispune, și m-am bucurat să găsesc câteva modele care par potrivite pentru necesitățile mele.

Consider că persoanele care petrec destul de mult timp pe scaun, fie la birou sau acasă, ar trebui să aibă un scaun care să le ofere confortul necesar, sănătatea organismului fiind importantă. ScauneOnline prezintă numeroase scaune potrivite pentru aceste situații, cele mai potrivite fiind desigur niște scaune ergonomice, sau scaune directoriale.

Atunci când alegi un scaun ergonomic sau un scaun directorial, trebuie să te gândești la locul unde îl vei folosi, durata de timp pe care o vei petrece în general la birou, și poziția ideală pentru dumneavoastră în cadrul programului de lucru, pentru a avea o postură cât mai corectă.

Scaune colorate și la modă

În cazul în care sunteți în căutare de alt tip de scaune pentru casa dumneavoastră, ScauneOnline are o serie de categorii din care puteți alege: scaune de birou, scaune de bucătărie, scaune de bar, scaune pliante, scaune de relaxare, etc.

De asemenea, materialele din care sunt realizate produsele de pe site diferă, în funcție de locul unde este utilizat produsul, sau alte aspecte. Puteți găsi scaune lemn, scaune din piele ecologică, stofă, metal, etc.

Modelele scaunelor diferă de la unul la altul, multe dintre ele fiind în trend cu ultimele căutări. Culorile sunt potrivite pentru gustul oricui, fie mai fade, fie mai colorate, pentru înveselirea unei camere.

Alte produse din care puteți alege sunt mesele (mese de cafea, mese de bucătărie), mobilierul pentru grădină, sau diverse soluții pentru întreținerea scaunelor.

 

Ce avantaje vă sunt oferite?

Site-ul web ScauneOnline vă oferă posibilitatea de a alege produsele potrivite pentru casa dumneavoastră, și de a le comanda cu ușurință. Echipa vă stă la dispoziție atunci când aveți nelămuriri, comunicarea realizându-se prin intermediul telefonului sau e-mail-ului.

Fiind specializată în importul de scaune, puteți găsi numeroase alternative pentru orice scaun doriți să folosiți acasă, la birou, sau în orice altă instituție.

Firma se ocupă doar de importul de produse de mobilier din Asia de Sud-Est, Macao, Hong Kong, China, Vietnam sau Indonezia, neavând statutul de producător. Din 2016 însă, ScauneOnline oferă posibilitatea de a cumpăra o serie scaune la comandă. Varietatea de scaune vă va oferi multe posibilități pentru dorințele dumneavoastră, așa că veți găsi cu siguranță ceea ce cautați.

Pentru locuitorii din Constanța, livrarea produselor se poate realiza în 24 de ore, aceștia putând să și testeze produsele direct în cadrul magazinului. Livrarea în țară poate fi gratuită, dacă produsele comandate de client sunt în concordanță cu numărul minim pe care magazinul îl solicita pentru fiecare produs în parte.

2017-09-08T09:38:47+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree