📚 Recomandari de cărți cadou pentru copii || Litera Mică

Ultimele recomandări în materie de carte pentru copii pentru acest an! ^_^ Sper să vă încânte cărțile acestea cu niște povești faine. Unele dintre ele includ și un cd care vă permite să ascultați povestea. Nu vi se pare tare? 😍😍😍 Vă pup dulce și vă urez de pe acum un Crăciun Fericit!!!

carti in dar pentru fetite si baieti editura litera belle regatul de gheata elena din avalor mica sirena

Cărți cu povești pentru fetițe

Am primit de la Editura Litera Mică niște cărți foarte faine cu povești, și am zis să vi le arăt și vouă pe toate într-un clip! Sper să fie pe placul vostru, și imediat ce am timpul necesar să trec prin toate, voi reveni și cu niște recenzii care sper să vă placă. ^_^

Mie poveștile ilustrate mi se par foarte frumoase și cred că sărbătorile de iarnă ar fi perioada cea mai frumoasă când să lecturați niște cărți de acest tip.

Eu am organizat cărțile primite pe categorii: pentru fetițe și pentru băieți. Toate sunt potrivite pentru orice copil, însă am încercat să realizez o împărțire care să îi poată face fericiți pe fiecare în parte.

Din cadrul cărților ilustrate pentru fetițe, preferata mea cred că este Regatul de Gheață, întrucât mie mi-a plăcut foarte mult animația Frozen, și acum pot avea parte de ea și în format tipărit. Și celelalte cărticele îmi plac foarte mult, și m-am bucurat că acum am ocazia să cunosc noua prințesă Disney: Elena din Avalor.

🎅 Regatul de Gheață
🎅 Belle, o prietenă adevărată
🎅 Ariel, prințesa adâncurilor
🎅 Elena din Avalor – Aventurile unei prințese

carti in dar pentru fetite si baieti editura litera mowgli ratatouille singur acasa henry si puterea imaginatiei

Cărți cu povești pentru băieței

Pentru băieței am selectat niște cărticele foarte frumoase, fiecare în parte având învățăminte pentru cei mici. Unele cărticele sunt mai simpluțe de lecturat (Mowgli și ploaia, Henry și puterea imaginației) însă mesajele lor sunt importante și demne de urmat.
Celelalte cărticele includ și ele mesaje ascunse în cadrul poveștilor amuzante și pline de imaginație și personaje minunate.

Dacă v-au plăcut seria de filme Singur Acasă, vă recomand să nu ratați minunata carte ilustrată, realizată după film. Același lucru îl pot spune si despre Ratatouille, o carte realizată după animația cu același nume, al cărui personaj este un șoarece care dorește să devină bucătar.

🎅 Mowgli și ploaia
🎅 Ratatouille
🎅 Henry și puterea imaginației
🎅 Singur Acasă

📚 Recomandari de cărți cadou pentru copii || Litera Mică

2017-09-09T10:53:49+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree