recenzii carti bune interviuri volumul 1 mela ruja diaconu

Un interviu cu Secretele Cărților

În urmă cu mai mult timp, am primit o invitație de la Mela Ruja Diaconu, autoarea blog-ului RecenziiCărțiBune. Aceasta m-a întrebat dacă doresc să răspund la niște întrebări pentru un interviu, iar eu am fost de acord. Puteți citi și voi interviul cu Secretele Cărților pe blog-ul Recenzii Cărți Bune, dacă sunteți curioși de întrebările primite și de răspunsurile mele.

Mie mi-au plăcut întrebările primite de la Mela, și am răspuns cu mare drag la ele.

recenzii carti bune interviuri volumul 1 mela ruja diaconu

Cartea cu interviuri

În luna septembrie a lui 2016, Mela Ruja Diaconu a publicat la editura Singur o carte în care a inclus interviuri pe care aceasta pe publicase de-a lungul timpului pe blog-ul său.

Mi s-a părut o idee faină, și m-am bucurat mult când aceasta s-a oferit să îmi trimită un exemplar din această carte. Persoanele intervievate sunt fie bloggeri, scriitori sau cititori, și mi s-a părut interesant să citesc detalii despre viața altor persoane, unele dintre ele fiindu-mi cunoscute din blogosferă.

Cu o cană de ceai alături m-am delectat cu această carte care m-a apropiat de lumea în care îmi place să mă învârt. Din câte am citit într-o postare de pe blog-ul Recenzii Cărți Bune, va apărea și un al doilea volum, care va fi comercializat. ^_^

Vreau să îi mulțumesc mult Melei pentru că m-a intervievat și mi-a oferit și mie cartea cu interviuri!

recenzii carti bune interviuri volumul 1 mela ruja diaconu