carte cu cd disney ratatouille editura litera


Gen: Carte ilustrată, Pentru copii, Povești
Format: Hardback cu supracopertă și CD
Număr de pagini: 64
Format: 195 x 270  mm
Data apariției: Editura Litera

Sinopsis:
Editura Litera lansează o colecție senzațională: pentru prima oară în România, cărțile bazate pe cele mai frumoase și apreciate filme Disney sunt însoțite de CD-uri audio. Copiii pot acum să urmărească ilustrațiile superbe în timp ce ascultă poveștile clasice, cum ar fi Albă-ca-Zăpada, Cenușăreasa sau Cartea Junglei, dar și poveștile moderne, create de studiourile de animație Pixar, relatate de vocea inconfundabilă a marii actrițe Stela Popescu.

Rating: 5+/5

ilustratii carte cu cd disney ratatouille editura litera

Șoricelul bucătar

Mie îmi plac la nebunie desenele de la Disney, iar una dintre creațiile minunate ale acestora este Ratatouille. Animația mi-a plăcut foarte mult, și acum va pot discuta și despre cartea realizată după film.

Cartea a apărut la editura Litera Mică și este una care ne prezintă povestea unui șoricel mult mai diferit de semenii săi. El are un vis măreț, și anume acela de a deveni bucătar. Având un simț dezvoltat în combinarea mâncărurilor, Remy va avea șansa de a ajunge în restaurantul unde lucrează idolul său.

ilustratii carte cu cd disney ratatouille editura litera

Linguini cel neîndemânatic

Remy nu va ajunge de capul său într-unul dintre cele mai importante restaurante din Paris. Sesizându-l întâmplător pe Linguini, un băiat neîndemânatic care primește un post de spălător de vase în cadrul bucătăriei restaurantului, Remy va crea o alianță împreună cu acesta.

Dorind să se implice mai mult în bucătărie, Linguini strecoară diverse ingrediente greșite în preparatele de acolo. Remy sesizează acest lucru, și remediază situația la timp.

Aventura celor doi pornește acolo și nu te poți sătura din a observa prin ce peripeții trec cei doi împreună.

carte cu cd disney ratatouille editura litera

Ascultați povestea

Mie mi-a plăcut foarte mult această poveste ilustrată foarte frumos. Mi s-a părut că personajele sunt originale, la fel ca și povestea. Pline de haz, acestea sunt pline însă de sentimente diverse, care îi ajung și cititorului la inimă.

Dacă vreți să experimentați această poveste și într-un alt mod, puteți să o ascultați. Cd-ul audio pe care îl găsiți lipit la finalul cărții este numai bun pentru a vă încălzi sufletele. Lectura este realizată de Stela Popescu și este ideală pentru cei mici și mari. ^_^

carte cu cd disney ratatouille editura litera