Noutăți toamnă Editura Art 2016 || Magie, culori și haz

A zis cineva cărți de colorat? A zis cineva cărți amuzante cu vrăjitoare și cotoi? A zis cineva ceva despre Miss Peregrine sau cărți ilustrate cu ciori? Ei bine, cei de la Editura Art au făcut-o!
Am postat recent un clip despre câteva noi apariții de la ART, alături de o altă carte pe care doream să o citesc de mult timp.

carti de colorat editura arthur animale fantastice si unde sa le gasesti cronicile din narnia

CĂRȚI DE COLORAT

Cei de la Arthur ne surprind în continuare, două dintre aparițiile din toamnă fiind cărți de colorat pe care le așteptam cu nerăbdare!! Ținând cont de faptul că am văzut filmul cu Animale Fantastice și unde le poți găsi, și mi-a plăcut la nebunie (iar mai apoi am citit și scenariul), nu putea să îmi lipsească noua carte de colorat cu același nume!! Este absolut genială și abia aștept să o colorez. Puteți vedea interiorul ei într-un flip through pe care l-am postat.

Cartea de colorat pentru Cronicile din Narnia o tot văzusem pe internet în varianta originală, și îmi doream să pot colora și eu imagini din tărâmurile magice ale lui C.S. Lewis. Se pare că acum pot face acest lucru, și voi la fel! ^_^

carti seria winnie si wilbur winnie baba cloanta iarna lui winnie

VRĂJITOARE ȘI COTOI, DOI ÎN UNU, UNU-N DOI!

Nu sunt o mare fană a cărților cu vrăjitoare, dar am descoperit că singurele (excepție face lumea Harry Potterească, vă rog!) care chiar îmi intră la suflet, sunt cele amuzante! Cele două cărți din seria Winnie și Wilbur (Winnie Baba-Cloanța și Iarna lui Winnie) mi s-au părut geniale, și vă invit să citiți recenziile pentru ele în curând. Cu ilustrații hazlii, puținul text existent a reușit să mă facă să râd cu gura larg deschisă (oh, the child in me). ^_^

carti seria winnie si wilbur winnie baba cloanta iarna lui winnie

ciorile din pearlblossom miss peregrine caminul copiilor deosebiti

ÎN TONURI DE NEGRU

Chiar dacă ciorile sunt negre și de multe ori prevestesc lucruri rele, cartea Ciorile din Pearlblossom a fost și ea una extrem de amuzantă, ilustrațiile faine venind în completare. O astfel de carte este numai bună pentru cei mici și mari!

Ultima carte din seria de astăzi este prima din seria Miss Peregrine. Pentru prea mult timp am amânat lectura acestei serii, așa că venise cazul să mă apuc și eu de ea! Nu am terminat-o încă, dar sunt încântată de povestea creată de Ransom Riggs. Sunt tare curioasă cum se termină acest volum, și cum vor fi următoarele două (în speranța că ajung la ele curând).

🙆🏻 Noutăți Editura ART || Magie, culori și haz 🦄

2017-09-09T10:53:49+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree