carte de colorat dream weaver detaliu interior cu pesti

Înotând cu peștii

Mă bucur să vă discut astăzi despre una dintre cărțile mele preferate de colorat. Am avut plăcerea să mă relaxez desenând într-o carte de colorat pentru adulți (și copii) pe care am descoperit-o de curând.

Această minunată carte, denumită Dream Weaver, te invită în lumea viselor unui personaj feminin pe care îl regăsim înotând prin plasele gândurilor sale în timp ce doarme.

coperta carte de colorat dream weaver olivia whitworth

Dream Weaver: o carte pentru orice visător

Dream Weaver are un aspect atât de frumos, și este o carte de colorat pe care o recomand cu mare drag atunci când doriți să faceți cuiva apropiat ziua frumoasă. Coperta este flexibilă, dar destul de groasă. Presărată cu desene faine care lucesc în tonuri aurii, mi se pare o carte cu adevărat magică, așa că va arăta minunat în bibliotecă.

colet live in colors carte de colorat dream weaver creioane colorate stardtler

Live In Colors

Am găsit această carte de colorat pe site-ul celor de la Live In Colors, un magazin de cărți de colorat online foarte fain, unde găsiți numeroase cărți de colorat, dar și creioane de colorat. Cei fascinați de lumea minunată a cărților de colorat pot găsi pe acest site ceea ce le-ar putea face ziua mai relaxantă. ^_^

Live in Colors promovează creativitatea și exprimarea liberă a fiecărei persoane, culoarea și imaginația fiind cele de care nu ar trebui să ne despărțim niciodată.

Întrucât îmi plac foarte mult cărțile de colorat, am devenit imediat curioasă de ideea celor de la Live in Colors, așa că m-am rătăcit instant printre produsele magazinului. Dream Weaver de Olivia Whitworth este cartea pe care am pus ochii și, alături de aceasta, am primit un set de 24 de creioane de colorat de la Staedtler. La un preț convenabil, setul include culorile de bază care te ajută să colorezi cu mare drag.
Ambele produse au venit ambalate într-o hârtie protectivă, iar sticker-ul de pe plicul cu bule, cu logo-ul site-ului, mi s-a părut extrem de frumos și colorat, înveselindu-mă instant!Ca să puteți sta la curent cu toate știrile, îi găsiți pe Live in Colors și pe facebook, unde veți vedea ce cărți de colorat și creioane au pentru voi.

creioane colorate pe coperta carte de colorat dream weaver

Chiar dacă aceste creioane colorate nu au mina foarte moale, eu le-am utilizat cu drag și puteți vedea că magia culorilor se poate realiza oricând și oricum, atâta timp cât avem răbdare. 😀

carte de colorat dream weaver detaliu interior

Cum facem magie prin culori

Mi-a fost extrem de greu să îmi aleg primele imagini pe care să le colorez. Ilustrațiile acestei cărți de colorat au în comun personajul feminin pe care l-am regăsit pe majoritatea paginilor, însă imaginația autoarei s-a văzut la tot pasul.

Aceasta prezintă o lume pe care o vedem de cele mai multe ori doar în visele noastre. Am fost fascinată de fiecare pagina în parte, povestea pe care Whitworth a creat-o fiind fascinantă!

carte de colorat dream weaver detaliu interior cu pesti

Înotând cu peștii

Am realizat că îmi place foarte mult să colorez pești, fapt pentru care vedeți acum această ilustrație colorată. Chiar dacă am avut destul de mult de muncă, ilustrația întinzându-se pe 2 pagini, m-am bucurat foarte mult când am văzut rezultatul final.

carte de colorat dream weaver detaliu interior cu pesti

Dacă aș fi utilizat mai multe culori, aș fi avut și mai mult de lucru, însă îmi place că în cazul de față am obținut un rezultat relaxant, care este plăcut ochiului.

carte de colorat dream weaver detaliu interior cu pesti

Am folosit mai multe tipuri de creioane colorate, cu mina mai moale sau normală, și am observat că ambele s-au comportat cât se poate de bine pe foaia albă, fină a cărții de colorat.

carte de colorat dream weaver detaliu interior cu pesti

Culorile ne destresează

Am avut o pauză destul de mare de la colorat, și aproape că uitasem cum o carte de colorat reușește să mă destindă. Când sunt stresată sau doresc să îmi ofer niște momente de relaxare, cu creioanele colorate în mână și cartea de colorat alături, reușesc să mă binedispun.

carte de colorat dream weaver detaliu interior cu pesticarte de colorat dream weaver detaliu interior cu pesticarte de colorat dream weaver pictura acuarele

Acuarele, pentru un rezultat pictural

Nu m-am oprit la creioanele de colorat, așa că am trecut mai departe, la un alt desen. De această dată am folost acuarele de la Winsor and Newton, și m-am bucurat de o mai mare ușurință în combinarea culorilor.

Aveam senzația că acuarelele mă ajută să termin un desen mai repede (comparativ cu creioanele colorate), dar se pare că și cu ele am poposit destul de mult pe cele două pagini ale ilustrației.

carte de colorat dream weaver pictura acuarele

Mi-a plăcut la nebunie să pictez interiorul camerei fetei care doarme și ferestrele cu stelele străluncind pe cer. Am ales niște nuanțe care am simțit că se potriveau cu atmosfera liniștitoare pe care o induce somnul, și în acest timp m-am relaxat extrem de mult.

Eu sunt încântată de această carte de colorat, și m-am îndrăgostit de fiecare ilustrație în parte. Abia aștept să îi ofer din ce în ce mai multă culoare, pentru a-mi pune amprenta pe ea.

V-o recomand cu mare drag, și sunt curioasă ce ar face și imaginația voastră din ilustrațiile faine din interiorul lui Dream Weaver.

carte de colorat dream weaver pictura acuarele

Nu uitați să vizionați mai multe detalii din interiorul cărții, dar și cum am colorat “Înotând cu peștii”, în clipurile următoare. Vă doresc o zi colorată! ^_^

🎨 Dream Weaver – Vise cu pești || Carte de colorat

📚 FLIP THROUGH || Dream Weaver – Carte de Colorat