Cu mult timp în urmă descoperisem la Selgros un ceai genial! Întrucât ceaiurile de fructe sunt preferatele mele de cele mai multe ori (asta dacă nu capăt o obsesie pentru un alt tip), mâna mea a fugit imediat spre raftul de ceaiuri, către o cutie de la Tea Tales, cu aromă de Forrest Berries.

Ori de câte ori mi-am dorit, cu ajutorul acestui ceai am putut să îmi fac câte o infuzie de bucăți de fructe, gustul fiind de fructe de pădure, numai bun pentru a mă energiza!

Nu mai rețin exact aroma sau mirosul ceaiului, dar știu că l-am recumpărat de vreo 3 ori, până când am fost dezamăgită profund întrucât hypermarket-ul nu l-a mai adus în stoc (sad sad day!).

Ingrediente: bucăți de mere, măceșe, coacăze negre, bucăți de mure, granule de căpșuni, frunze de mur dulce, soc, hibiscus.
Timp preparare: 8 – 10 min
Prezentare: 20 pliculețe a 1,75 g

Dacă aveți ocazia să dați de el prin magazine, vi-l recomand cu mare drag. Mi s-a părut un ceai calitativ, cu o aromă faină, și am fost mulțumită de faptul că un pliculeț/cană era îndeajuns pentru a obține aroma intensă a fructelor de pădure.

Foarte simpatică mi s-a părut și cutia care permitea pliculețelor să fie scoase cu ușurință printr-o mică portiță, și fiecare pliculeț era ambalat separat, pentru ca aroma ceaiului să nu fie pierdută.

Alături de acest ceai, mă bucurasem de câteva capitole din minunatul Hobbitul de J.R.R. Tolkien, pentru a mă face și eu la fel de comodă, asemenea lui Bilbo Baggins.

Un ceai cald, și o carte bună vă pot face întotdeauna ziua mai frumoasă, așa că vă urez lectură plăcută, dragi cititori! 😀