Camere moderne pentru tineret

design interior camera tineret pentru fete

Dormitorul ideal pentru fete

Nu toți reușim să avem parte de propria noastra cameră atunci când suntem tineri, însă atunci când avem copii în familie și avem cum să le facem o surpriză, amenajarea unui dormitor cu mobilă tineret poate fi o metodă frumoasă care să le ofere copiilor un spațiu frumos numai al lor, o cameră tineret potrivită cu nevoile pe care le au.

Există numeroase modalițăti de decorare a unei camere cu mobilier cameră tineret, ținând cont de faptul că fiecare adolescent are o personalitate diferită. Pentru fete, combinațiile dintre alb și culorile aprinse pot avea un rezultat de succes. Albul ajută foarte mult la efectul de mărire și luminare al încăperii, pe când stropii de culoare adăugați pe pereți și mobilier pot transforma camera tineret într-un spațiu creativ și adecvat vârstei fetei.

În materie de mobilier, fetele pot dori ceva mai modern. Unican vin în ajutor atunci când este vorba de mobilă tineret modernă, realizată cu multă atenție și pricepere. Designerii Unican țin cont de modul de viață al persoanei care va utiliza mobila pentru tineret, realizând astfel o armonie în cadrul casei.

Fetele pot fi dornice de a avea un spațiu de lucru de dimensiuni mai mari, sau de dulapuri încăpătoare pentru hainele și accesoriile lor, așa că Unican ar putea să ajute la decorarea cu mobilier în cadrul încăperii tinerești. Dispunând de programe 3D ce ajută la vizualizarea amenajării unei încăperi, puteți analiza cea mai bună opțiune atunci când realizați comandă la mobila tineret dorită.

design interior camera tineret pentru baieti

Dormitorul pentru băieți

Mobila pentru tineret poate fi simplă, în culori clasice (maro, alb, etc.), dar și mai vioaie, în culori care să exprime mai bine vârsta adolescenților și preocupările lor: cireș, roz, verde, albastru, etc.

Atunci când intrăm într-o cameră tineret ne putem da seama din prima clipă dacă aceasta aparține unei fete sau unui băiat. Când vedem mobilier cameră tineret de culoare albastră, ne gândim imediat că acea cameră tineret este a unui băiat, cu toate că și o fată poate dori ca patul și dulapul său să fie albastre.

Dorințele băieților în materie de mobilă pentru tineret pot fi și ele extrem de variate. Unii pot dori mobilă închisă la culoare (mahon, negru), pe când alții pot opta pentru culori de tipul verde, albastru, în funcție și de vârsta pe care o au. Băieții de obicei optează pentru o mobilă cât mai simplă și nu musai de dimensiuni mari.

Unican deține un personal specializat care vine în ajutorul cumpărătorului, așa că puteți comanda cu încredere mobilier cameră tineret. Materialele și aparatura companiei provin de la firme prestigioase, pentru ca nevoile clientului să fie întotdeauna satisfăcute.

2017-09-14T08:24:42+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree