Blooming Winter Magic || Bloom de Estee Lalonde

carte youtuber bloom estee lalonde semne de carte magnetice londra

Surprize la început de weekend

Știam că trebuia să primesc un colet fain de la Books Express, dar uitasem de la o zi la alta că acesta trebuia să vină sâmbăta. Mare mi-a fost mirarea când m-a sunat curierul în prima dimineață a weekend-ului, și în timp ce realizam ce se întâmplă, m-am entuziasmat de coletul pe care aveam să îl primesc.

colet books express carte bloom estee lalonde

Coletul cu magie florală

Am fost extrem de entuziasmată să descopăr un colețel destul de mare, în care se aflau atât de multe minunății. ^_^ Nu am mai stat mult pe gânduri, și am zis să vă arăt și vouă un fel de unboxing al pachețelului pe care l-am primit.

pachet carte bloom estee lalonde

Flori pe timp de iarnă

M-am obișnuit până acum ca cei de la Books Express să împacheteze coletele într-un mod foarte frumos, dar și de această dată am fost uimită de potrivirea pe care au făcut-o cu toate produsele. Ambalajul fin floral s-a potrivit de minune cu lectura pe care mi-o doream de ceva vreme, eu fiind o fană a autoarei acesteia.

pachet carte bloom estee lalondecarte youtuber bloom estee lalonde

BLOOM – Navigating Life and Style de Estée Lalonde

Poate că unii dintre voi sunteți fani ai vloggerilor, așa că sunt șanse mari să fi auzit de Estée Lalonde, cunoscută până acum ceva vreme ca Essie Button.

Aceasta este o youtuberiță de beauty care locuiește în UK alături de prietenul ei Aslan și câinele lor Reggie. Eu i-am descoperit canalul de beauty, și la scurt timp canalul de vlogging Everyday Estee, unde postează clipuri din viața de zi cu zi (este preferatul meu). Alături de ea am avut șansa să descopăr mai bine Londra și alte locuri din UK, și să mă amuz foarte mult. Clipurile lui Estée sunt simple și realiste, chiar foarte glumețe pe alocuri, lucru care mie îmi place foarte mult.

detaliu carte youtuber bloom estee lalonde

În luna lui octombrie, aceasta și-a publicat prima carte, și m-am bucurat să aud acest lucru. Deja m-am apucat să lecturez din Bloom – Navigating Life and Style, și să o regăsesc pe Essie din nou, într-un alt mod, dar la fel cum m-a obișnuit și până acum.

Cartea arată absolut superb și este una dintre acele cărți care prezintă diverse aspecte ce țin de viață și beauty, toate prezentate în viziunea autoarei.

detaliu carte youtuber bloom estee lalondesemne de carte magnetice london

Semne de carte magnetice LONDON

Știam că aveam să primesc Bloom, însă celelalte lucrușoare din pachet m-au surprins. Am primit niște semne de carte magnetice cu London, și mi se par absolut geniale! Întrucât urmăresc multe lucrușoare ce țin de Londra, aceste semne de carte sunt fix pe gustul meu.

Ideea de semn de carte magnetic cred că este foarte faină, și cu ocazia aceasta voi avea mai multe pe care le voi putea folosi în funcție de cum simt. ^_^ Mai aveam un semn de carte magnetic cu un urs panda, și mi se părea foarte ușor de folosit, și inventiv.

semne de carte magnetice londonsemn de carte magnetic londonsemne de carte magnetice london bloom estee lalonde

Semne de carte Fantastic Beasts and Where to Find Them

Deja ați aflat că am vizionat filmul Animale Fantastice și unde să le găsești, iar cartea Fantastic Beasts and where to find them – The Original Screenplay a venit ca un bonus la acesta. Ambele mi s-au părut frumoase, iar acum mă pot bucura de niște semne de carte pe care le voi împărți cu voi pe viitor.

Aceste semne de carte sunt perfecte, și mi-au adus din nou mai aproape magia lui J.K. Rowling. ♥♥♥ Le mulțumesc celor de la Books Express pentru surpriză, și vă recomand să apelați la ei atunci când doriți să faceți o surpriză minunată cuiva drag, sau chiar atunci când doriți să vă răsfățați un pic.

P.S.: Am un nou semn de carte marca Books Express și un sticker cu Game of Thrones care abia așteaptă să fie lipit pe laptopul meu! 😀

🌷 Blooming Winter Magic || Bloom de Estee Lalonde 🌷

pachet carte bloom estee lalonde
semne de carte magnetice i love london

2017-09-09T10:53:49+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree