Tangle Teezer – Peria descâlcitoare

Căutând prin arhive, am găsit atât de multe lucruri despre care doresc să vă discut. Mă voi opri de această dată la ceva ce ține de beauty, mai exact de îngrijirea părului. Toate fetele ar trebui să aibă grijă de părul lor pe cât de mult posibil, mai ales dacă au și probleme cu acesta (lipsit de volum, fragil, etc.). Din fericire, eu nu am avut de fel probleme cu podoaba mea, așa că nu stau cu acest stres, he he. 🙂

Cu toate acestea, folosesc câteva mici produse pentru a-l ajuta să strălucească si să fie sănătos. Pe lângă clasicele șampon, balsam de păr, și mici spay-uri cu vitamine pe care le folosesc în mod regulat, încerc să am și niște perii cu care să nu îmi distrug părul prea mult.

Am o perie mai mare pe care o folosesc cu mare drag, una mai mică ce își face bine treaba, însă am și o minunăție descâlcitoare! Da, vedeți bine, dețin un descâlcitor de păr, cunoscut de mulți sub denumirea de Tangle Teezer.

Multe discuții despre această perie de păr care are o formă asemănătoare cu cea a unui mouse, m-au făcut curioasă și m-am întrebat de multe ori dacă merită să îmi cumpăr o asemenea drăcovenie. Când am descoperit pe Aoro aceste perii, nu am rezistat prețului mult mai mic față de magazine, așa că mi-am achiziționat și eu un Tangle Teezer în culorile roz-mov, o combinație care mie mi-a plăcut mult.

Ce vă pot spune despre această perie? Este absolut genială! De când am cumpărat-o, o folosesc cu mare drag, atât pe părul ud, cât și pe cel uscat. Pieptănarea mi se pare o plăcere, întrucât tangle teezer nu mă trage niciodată de firele de păr cum o fac alte perii care mai smulg din firele încâlcite uneori. 🙂

Am descoperit și câteva mici dezavantaje cărora le-am venit de hac imediat, așa că per total sunt extrem de mulțumită. În momentele când utilizez șamponul uscat, sau alte produse pentru păr, peria și perii săi captează din “murdărie” și acest lucru nu îmi place deoarece simt că îmi murdăresc tot părul mai apoi.

Nu este bai, căci atunci când sesizez că peria se murdărește, mă duc repejor la baie si o spăl cu ajutorul unei periuțe de dinți (cu sau fără săpun lichid). Cu puțină răbdare, peria arată ca nouă, și este pregătită din nouă pentru alte ture de descâlceală!

Sunt curioasă dacă voi ați testat acest tip de perie, și cum vi s-a părut. Mie îmi place mult design-ul ei, și faptul că nu mi se rup firele de păr cum pățeam la alte perii de păr care îmi mai trăgeau din rădăcină câte un fir din când în când, chiar dacă eram atentă. Mi-ar plăcea să existe și o variantă mai mică, numai bună de cărat în gentuță.


2017-09-09T10:23:50+00:00

Leave A Comment