I Just Read!

De curând am avut norocul de a câștiga la o nebunie de giveaway organizat de Antonia (o puteți cerceta și pe site-ul ei Book Vogue), pe care o urmăream pe instagram de mai mult timp (nici măcar nu știam că este din România, he he). M-am înscris la concursul ei fără să am prea multe speranțe, dar nu știu cum de am fost lucky, așa că de curând am primit un colețel super cute.

Primul lucru de care am fost extrem de entuziasmată, a fost o cană genială, cu tematică livrească ofc (I just read)! 😀 Mi se pare așa frumoasă, și de când am primit-o, numai pe aceasta o folosesc pentru a-mi bea ceaiul.

A doua nebunie pe care am primit-o a fost un semn de carte în formă de panda, care se prinde cu magneți pe paginile cărții. Este simpatic tare, și e primul meu semn de carte cu magneți pe care îl am. Este preferatul meu în acest moment, și deja l-am pus în funcțiune, he he.

Am perioade când nu prea port lanțuri, însă noul lănțișor cu citat pe care l-am primit (realizat de ohpandaeyes) mi s-a părut simpatic, așa că deja l-am pus la gât de câteva ori. Citatul “You are all the colours in one, at full brightness.” este din cartea All the bright places de Jennifer Niven despre care am auzit de atât de multe ori, dar pe care nu am îndrăznit să o citesc pentru că am auzit că este cam tristă. Sper să am ocazia să o citesc, cu toate că mi se strânge inima de pe acum dacă știu că este  carte mai tristă.

Anyway, lanțul acesta mi se pare genial, așa că îl voi purta în continuare. Mesajul este inspirațional, și simt că îmi oferă mai multă încredere în mine. ^_^


Am primit și câteva semne de carte, 3 dintre ele fiind geniale! Îmi plac mult aceste semne cu animăluțe pictate în tonuri calde, dar și cel cu fata. Dacă sunteti curioși puteți vedea mai multe pe contul de instagram Till And Dill, unde am sesizat multe poze faine cu cărți. ^_^

Alături de acestea, am mai primit și un semn de carte de colorat marca Bookdepository, un alt semn de carte de-al Dianei T. Scott despre care am auzit extrem de multe (are și autograf, ce fain!!), și încă unul pe care am uitat să îl fotografiez (my bad).

În trecut am realizat semne de carte laminate (cu ilustrațiile mele sau cu altele de pe internet), și am dedus că acestea sunt cam preferatele mele. Am fost fericită să găsesc în pachet un semn de carte de acest tip, ilustrația cu o căprioară timidă făcându-mă să zâmbesc cu gura până la urechi.

Nu în ultimul rând, am mai adăugat în “colecție” un mic carnețel care este numai bun pentru planurile mele. Paginile acestuia sunt concepute special pentru un cititor înrăit, așa că cele trei secțiuni (to be read list, to review, to buy) sunt perfecte! Voi ține mai bine evidența cărților pe care trebuie să le citesc și să le recenzez.

Sper că nu am omis nimic din ce mi-a trimis Antonia. Mi-a plăcut foarte mult pachețelul de la ea așa că am zis să vă arăt și vouă toate lucrușoarele drăguțe pe care le-am primit. ^_^ Ce părere aveți despre ele? Care vă place cel mai mult?

2017-09-08T20:00:18+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree