💗 GIVEAWAY 🌸 UNBOXING KAWAIIBOX || MULT KAWAII ÎNTR-O CUTIE 🐰

Bună dragilor!! Astăzi am pregătit ceva suuuuper fain pentru voi! ^_^ În clipul de azi am ocazia să vă invit la un unboxing super kawaii!!! Kyaaa!! La finalul postării vă așteaptă o SURPRIZĂ, așa că cițiți în continuare!!

Am tot auzit despre cutiuțele magice pline de nebunii japoneze, și acum am avut ocazia să pun mânuțele pe una și să o deschid pentru a vedea minunățiile din interior.

Eu am primit cutiuța mea de la KawaiiBox recent, durata de sosire a fost de aproximativ o lună, am primit-o la vamă, unde nu am avut nimic de plată în pus.

Încă de când am văzut-o la vamă, am fost entuziasmată, întrucât cutiuța mea era cea mai frumoasă și colorată!

🎁 

Cutia este frumoasă atât la exterior, cât și în interior, iar atunci când am deschis-o am observat că pe interiorul cutiei erau câteva mici observații drăguțe, pentru a face unboxing-ul perfect.

Toate nebuniile care mă așteptau erau învelite într-o hârtie subțire cu logo-ul KawaiiBox, și mi s-a părut un amănunt simpatic care a făcut cutia să pară și mai drăguță.

Pentru a primi o cutie de acest tip trebuie să vă abonați la una (durata de abonare pornește de la o lună), iar prețul ei pornește de la 17.90$, în funcție de tipul de abonament.

Fiecare cutie conține 10-12 produse japoneze/coreene tare simpatice, alese cu grijă de cei care împachetează cutiile. În cazul meu am regăsit 11 obiecte, acestea fiind notate și pe un cartonaș simpatic.

 1. Pokemon Ramune Candy
 2. Rabi-Dango Plush
 3. I love you purse
 4. Happy Day Notebook Set
 5. Pastel Cupcake Pen
 6. Kracie Nyonkinyoki Kororon DIY Candy Kit
 7. Invisible Secret Pen Set
 8. Harajuku Hair Loop Set
 9. Diamond Deco Stickers
 10. Dream & Explore Notebook
 11. Sweet Animals Sparkle Stickers

Prima drăgălășenie pe care am scos-o din cutie a fost iepurașul Rabi Dango, de care m-am îndrăgostit instant. Este mic, pufos, și are urechiușe simpatice rău. L-am denumit Usagi (iepure în japoneză), și în fiecare zi mă uit la el cum mă privește de pe birou! ^_^

Toate produsele japoneze/coreene sunt extreeeem de colorate, din câte puteți vedea și în imagini. Am mai primit un portmoneu frumos, în culoarea verde mentă-bleo, un carnețel cu model galaxy și cu un mesaj inspirațional pe copertă pe care îl pot lua în geantă cu mare ușurință pentru că are dimensiuni reduse.

M-am bucurat să găsesc 2 seturi de stickere cu care mă pot juca de acum în colo. Un set conține niște stickere care seamănă cu bijuteriile, și pot fi folosite pentru a decora telefonul mobil, oglinjoarele, etc. Trebuie pusă imaginația la bătaie! ^_^ Al doilea set este și mai ieșit în relief, conține stickere cute cu iepurași, curcubee, cățeluși, biluțe, și ce mi s-a părut super tare a fost faptul că aceste stickere miros așa de frumos!!!

Am avut alte 2 seturi interesante, unul dintre ele conținând un carnețel cu pix și stickere, pe care îl poți agăța la gât când ai nevoie (mă simt ca un reporter), iar cel de-al doilea având o lupă mică și un pix care scrie incolor, și al cărui scris îl poți vedea cu ajutorul unei lanterne speciale!! Mi se pare genial, și l-am folosit deja până și pe piele. :)))

Carnețelul bleo mi se pare vesel și mă bucur că este creat de așa natură încât voi putea pune altceva în carcasa specială, atunci când voi rămâne fără foi în interior.

Am avut parte și de un creion mecanic roz de 0.5mm, care are atașat la un capăt un cupcake super cute. Abia aștept să desenez cu el. 😀

Alături de toate aceste drăcovenii, am primit și un set de 5 elastice de care sunt îndrăgostită. Sunt colorate, micuțe și le pot folosi pentru a-mi face codițe și alte coafuri simpatice.


Ultimul produs din cutia kawaii a fost un set DIY, care îmi permitea să îmi creez eu singură o gustare dulce. Nu am înțeles mare lucru din instrucțiunile scrise pentru că erau doar în japoneză (am dibuit eu câteva cuvinte), dar noroc cu imaginila ajutătoare care mi-au permis să duc totul la bun sfârșit!

În interiorul punguței extreeeem de colorate, am găsit un recipient de plastic, o sită roz, o linguriță, și 4 pliculețe cu prafuri.

PASUL 1

Am pus 2 măsuri de apă (aveam măsurătoarea inclusă în recipientul alb de plastic) în castronelul alb, și apoi am turnat plicul roz. Am amestecat până am obținut o pastă care m-a dus cu gândul la frișcă.

PASUL 2

Am luat sita roz și am apăsat-o pe amestecul formar la Pasul 1. Am apăsat până când tot amestecul a ieșit prin sită, sub forma unor șerpișori mici pufoși.

PASUL 3

Am turnatul celelalte 3 pliculețe, fiecare în câte o diviziune a sitei. Apoi am mișcat sita până când prafurile s-au absorbit bine în amestecul alb. La final a urmat degustarea!
Spre uimirea mea, nu am fost îngrozită de gusturile acestui mic desert. Nu știu exact să vă descriu ce am gustat, dar pot spune că am simțit arome destul de puternice (puțin artificiale pentru gustul meu), de ananas, sucuri sau gumă de mestecat. Textura produsului final era oarecum zaharoasă la exterior, iar la interior era moale, pufoasă.

M-am distrat cu acest kit diy (care btw cred că avea și vitamine?!), dar nu ar fi ceva ce aș dori să ronțăi de obicei.

Eu am fost mulțumită de cutiuța mea, și m-am apucat să folosesc stickerele, pixul cu cerneală invizibilă, carnețelul, jucăria de pluș, portmoneul, elasticele… tot! 😀 Mi-ar plăcea să mai am ocazia de a face pe viitor un unboxing de acest tip!

Vouă v-a plăcut acest unboxing? Aștept părerea voastră în comentarii!! ^_^

Ei bine… ați ajuns și la finalul postării așa că vă așteaptă surpriza!! Dacă v-a plăcut cutiuța de la KawaiiBox, vă anunț că și voi veți putea câștiga una asemănătoare!! Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți în Rafflecopter-ul de mai jos, și să aveți noroc! 😀

2017-09-09T10:53:50+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree