Comandă Oriflame – Diamond Cellular & Optimals

Dacă nu mă înșel, nu cred că am dat niciodată comandă la Oriflame. Pentru că recent am făcut rost de un catalog, m-am uitat prin el și am comandat împreună cu mama mea câteva produse de care aveam nevoie, și care ne-au făcut cu ochiul.

Sunt curioasă dacă voi cumpărați de obicei produse de la Oriflame, și ce recomandări ați avea pentru mine.

OPTIMALS  FOAMING GEL


Nu am mai folosit de mult timp un gel sau spumă pentru curățarea tenului, fapt ce m-a făcut să aleg acest gel care curăță și face tenul fin după fiecare utilizare. Având o aromă plăcută și fresh, acest gel spumant mi se pare bun de folosit oricând doresc să îmi curăț tenul de impurități și chiar și de machiaj.

Este destinat pentru tenurile mixte sau normale, și până acum nu am nimic de reproșat. Nu mi-a uscat tenul, nu l-a iritat, însă nu trebuie folosit în zona ochilor (eu îl folosesc cu grijă) pentru că poate ustura un pic dacă vă intră în ochi.DIAMOND CELLULAR – Multi-Perfection Eye Treatment


Acest tratament pentru ochi mi s-a părut destul de util pentru perioadele când ochii sunt destul de încercănați și am zis să îl testez. Îl consider un produs bun, care nu a făcut miracole, dar a oferit o oarecare luminozitate a zonei ochilor. Are un miros plăcut, iar tubul cu pompiță mi se pare simpatic și ușor de utilizat. 😀

DIAMOND CELLULAR Anti-Ageing Cream

Crema anti-îmbătrânire din seria Diamond Cellular este numa bună pentru mine în această perioadă, având în vedere că frigul tinde să îmi mai usuce tenul. Mi se pare hidratantă, și cel mai des o aplic seara, înainte de culcare, după ce îmi curăț tenul.

Textură fină, miros plăcutambalaj fain și elegantefecte decente (nici nu consider că îmbătrânesc vizibil o zi la alta :)) ), mi se pare o cremă care merită încercată.

OPTIMALS EYE CREAM


Ultimul produs ales a fost încă o cremă destinată zonei din jurul ochilor care are mult de suferit în condițiile de suprasolicitare a organismului: oboseală, frig, vânt, etc.

Această cremă este folosită pentru a reduce semnele de ochi încercănați sau umflați, și o aplic seara, sau cu o oră sau mai mult înainte de a mă machia. Am sesizat că uneori mă ustură un pic când o aplic pe piele, așa că nu ar fi unul dintre produsele mele preferate.

2017-09-09T10:23:50+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree