Unboxing Magic || Books Express

Dragilor, sper că aveți parte de un început de weekend frumos. ^_^ Dacă nu ați văzut clipul postat vineri, vă invit acum să o faceți. Veți asista la un unboxing fain, realizat în colaborare cu cei de la Books Express, plus mult entuziasm.

Recent am câștigat o carte de colorat genială, iar pentru asta îi voi mulțumi organizatoarei concursului, Eva Luna, pe blog-ul căreia am câștigat Magical Jungle de Johanna Basford.

Cei de la Books Express au pus multă atenție în pregătirea coletului meu, astfel că minunata cărticică de colorat pentru adulți a fost ambalată cu grijă și inventivitate, într-o hârtie în ton cu tematica cărții, legată cu o panglică în care era prins un creionaș mic pentru colorat. <3


Cel de-al doilea pachet din coletul meu, a fost unul pe care îl așteptam, de asemenea, cu mare drag și entuziasm! Acesta chiar a fost un pachet magic, și m-am bucurat să văd că și el arăta foarte fain. Cartea din interior a fost ambalată și legată cu fundiță, iar bufnița lipită pe ambalajul cu aspect vintage mi-a venit în cale cu un citat potrivit.

Oare ce s-a regăsit în interiorul acestui pachet? A fost, desigur, noua apariție de la Editura Bloomsbury, și anume, noul volum ilustrat din seria Harry Potter: Harry Potter and the Chamber of Secrets.

Cartea arată absolut superb, și mă bucur că o pot citi în limba engleză, în această ediție ilustrată care te îmbie și mai mult la lectură. Față de anul trecut când deja știam multe dintre ilustrațiile din Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, de această dată nu m-am uitat la niciun spoiler pe internet, și mă bucur că am făcut acest lucru.

Am fost surprinsă, și încă analizez ilustrațiile care îmi sunt total noi. Nu îmi dau seama dacă sunt mai puține față de cele din volumul 1, însă îmi plac și acestea, și sunt câteva extrem de faine, care m-au făcut să zâmbesc.

Voi reveni cu recenzii pentru cele două cărticele, așa că vă invit la pândă până când le voi posta. Vă urez lectură plăcută, și spuneți-mi dacă voi sunteți interesați de cărțile de colorat pentru adulți, sau de seria Harry Potter.

P.S.: Cele 3 stickere din interior au reușit să îmi înveselească ziua și mai mult!! ^_^
P.S.2: Books Express, you rock! 😀

UNBOXING MAGIC || BOOKS EXPRESS
2017-09-09T10:53:50+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree