Comandă Reserved

Odată cu venirea toamnei, am realizat cât de multe articole pregătite am în folderul de draft-uri, articole pe care mi-aș fi dorit să le postez încă din primăvară, dar am reușit să le tot amân. Ei, bine, le-a venit rândul! Nu mai scapă așa de ușor, și sper să vă încânte ce am să vă prezint.

Pe la începutul anului am descoperit site-ul celor de la Reserved, și mai multe articole vestimentare mi-au făcut cu ochiul. De obicei nu prea comand multe lucruri online, dar am zis să mă risc cu o comandă pe acest site ale cărui produse se regăsesc în București, Brașov, mai nou în Constanța (yey), ș.a.

Pentru că sunt micuță, îmi găsesc greu unele hăinuțe (rochii și fuste spre exemplu), lucru ce m-a determinat mai mult să comand niște rochițe în mărimea XS.

Mi-am luat o rochiță în culori simple (alb, bleo, negru), cu modele geometrice (romburi) care dau foarte bine la ochi. Rochița este realizată dintr-un material fain (vă anunț de pe acum că nu mai am etichetele produselor, așa că nu mai știu compoziția sau țara în care sunt realizate), ușor elastic și tare comod. Se așează foarte frumos pe corp, și o pot purta cu încălțaminte de vară – primăvară (săndăluțe, balerini), dar și cu ceva mai sport (imaginația la putere!).

La recomandarea mamei, am ales și o gecuță care era la reducere, și pot spune că este printre preferatele mele. Fermoarul se închide un pic cam greu uneori, dar nu am avut probleme mari cu el (probabil trebuia să îl ung un pic), așa că sunt extrem de mulțumită. Culoarea maronie este ideală pentru toamnă și primăvară, iar materialul moale, catifelat, mă face să mă simt în largul meu. ^_^

Tot în mărimea XS, mi-am luat și o bluziță în dungi alb-negru, cu mâneci 3/4, extrem de confortabilă și mulată pe corp. Merge asortată la diverse ținute, așa că o piesă vestimentară de acest tip mi se pare o investiție foarte bună.

A doua rochiță pe care mi-am achiziționat-o este una mai baggy, lejeră, cu dungi albe și negre pe orizontală. Nu am purtat-o de multe ori până acum, dar atunci când am făcut-o, mi s-a părut foarte comodă. 😀 Cred că poate fi purtată în mai toate anotimpurile, în funcție de cum reușesc să o asortez și de locul unde o port.


Cea de-a treia rochiță este preferata mea. Este un pic mulată, dar este lejeră în același timp. E un pic incomodă la gât dacă stau în anumite poziții (nimic grav, vă asigur), dar în rest este o rochiță perfectă pentru toamnă, primăvară, și probabil și pentru iarnă. ^_^ Îmi place mult materialul din care este realizată (are parcă și un luciu argintiu metalizat în țesătură), și poate fi purtată cu dresuri sau fără, chiar și cu unele mai grosuțe, potrivite pentru anotimpurile reci.

Eu am avut o experiență plăcută cu prima mea comandă pe site-ul celor de la Reserved, și acum sunt fericită de faptul că au deschis un magazin și în orașul meu. Am efectuat mai multe comenzi pe site-ul lor (poate vă arăt în alte postări ce mi-am mai luat), iar în momentele când am dorit să returnez ceva, procesul a fost extrem de simplu: am completat un formular pe site-ul Reserved, și mai apoi am ales în ce zi să vină curierul după colet. Nu am plătit nimic în plus, iar banii mi-au fost returnați pe card în scurt timp. 🙂

Voi ce părere aveți de Reserved? V-ați cumpărat de la ei ceva până acum? Eu am fost recent la deschiderea magazinului din City Park Mall Constanța și am văzut câteva produse drăguțe pe acolo, însă voi cerceta mai în amănunt cu altă ocazie. Nu cred că pot găsi de fiecare dată lucruri pe gustul meu, dar sunt sigură că de multe ori va fi ceva care îmi va surâde.

2017-09-09T10:28:07+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree