A venit ziua de duminică și, alături de ea, vă invit la o cană cu ceai cald. Nu am testat multe ceaiuri cu aromă de citrice, însă am ocazia în această perioadă să mă bucur de ceaiul Rooibos Orange Flavour de la Lord Nelson. Am găsit acest ceai la Lidl, și la impulsul mamei mele, l-am ales pentru zilele răcoroase de toamnă.

Mirosul de portocale al ceaiului este unul extrem de plăcut, care te încălzește și îți face poftă de viață. Gustul nu este așa de fructat precum mi-aș fi dorit, dar cu un strop de lămâie am simțit mult mai bine aroma de portocală (da, știu, sună amuzant!).

Dacă vă plac ceaiurile mai dulcegi, vă asigur că un pic de miere îi va oferi ceaiului și mai multă savoare, așa că puteți să vă bucurați de ceaiul rooibos la maximum.

Culoarea acestei băuturi calde a fost, desigur, de un oranj închis, potrivindu-se de minune cu anotimpul toamna. Alături de ceai am avut cu mine și o carte puțin cam înfricoșătoare, numai potrivită pentru Halloween-ul care se apropie cu repeziciune.

Zilele reci de toamnă mereu mi-au stârnit pofta pentru cărțile misterioase, polițiste sau înfricoșătoare, așa că în această lună m-am bucurat de O poveste Grimminală de Adam Gidwitz. Mi s-a părut înfiorătoare, lăsându-mi de multe ori pielea ca de găină. V-o recomand cu mare drag dacă vă plac cărțile spooky, în combinație cu reinterpretări ale basmelor clasice. ^_^

Ingrediente: Rooibos, aromă (portocală).
Pliculețele de ceai sunt ambalate individual cu dichis, și au un șnur cu ajutorul căruia vă puteți scoate ușor pliculețul din ceai.