Prima zi de școală? Not anymore for me!!! Cu toate acestea, sunt încă o mare fană a raionului de papetărie, și nu pot să nu îmi achiziționez lucrușoare drăguțe atunci când toți copiii se pregătesc toamna pentru începerea unui nou an de școală! ^_^

O să vă prezint cam ce nebunii am tot strâns eu în camera mea de-a lungul timpului, și v-ar face viața mai frumoasă în momentele de chin de la școală. Așa că… să începem!

PASUL 1: trebuie musai să aveți un rucsac (sau o geantă) în care să vă azvârliți tot ceea ce veți căra timp de 1 an! Vă sfătuiesc să vă cumpărați ghiozdane cu două toarte late, ca să fie cât mai bune pentru zilele când aveți de cărat multe cărți și caiete (să nu vă doară spatele, și nici să nu vă treziți că cedează baretele).

Dacă sunteți la facultate, sau nu aveți multe materii la școală, puteți apela la o mapă cu elastic, în care să vă puneți foi, caiete, și câteva pixuri.

PASUL 2: Umplem ghiozdanul cu foi, mape sau caiete cât mai colorate, vesele și atractive pentru gustul fiecăruia în parte. Mie îmi plac caietele colorate și drăguțe, așa cum puteți observa și din poza de mai jos. Desigur că eu nu le mai folosesc pentru școală, însă tot îmi place mult să scriu, așa că le folosesc pentru a-mi ține blog-ul organizat, pentru crearea unui planner, desenat, etc.

PASUL 3: Multe creioane și pixuri colorate! Cu siguranță că nu le puteți căra pe toate odată la școală (de fapt, puteți, dar nu își au rostul :)) ), dar acasă le puteți folosi pentru a fi organizat cu organizarea unui planner, pentru efectuarea temelor, etc.

Eu am achiziționat acum aceste 2 seturi de creioane și pixuri colorate. Le-am găsit la Auchan și Kaufland, și m-am bucurat că au avut prețuri atractive. Creioanele colorate au culori diferite la fiecare capăt în parte, așa că mi se par utile pentru când le iau la drum cu mine, iar varietatea culorilor pixurilor, mi s-a părut genială! 😀 Mai aveam câteva pixuri cu sclipici, dar se terminau ușor ușor, așa că am zis să profit de oferta găsită.


PASUL 4: Îmi plac la nebunie pixurile colorate, dar nu mă sfiesc nici de la cele normale, folosite cel mai des atunci când îmi notez ideile + creioanele mecanice sau linerele. Eu mi le-am tot achiziționat din diversele magazine chinezești sau din papetării, și se pare că am ajuns să am o colecție! :))

Observați cât de drăguțe sunt majoritatea, făcându-ți ziua instant mai bună atunci când le folosești. ^_^
PASUL 5: Dacă doriți să țineți o evidență a săptămânii voastre, sau pur și simplu să aveți un loc unde să vă scrieți gândurile pentru a vă relaxa, carnețelele și agendele sunt o idee numai bună! Mie îmi plac mult toate acestea, așa că am strâns câteva de-a lungul timpului. Unele le folosesc pentru a-mi nota diverse întâmplări, altele le utilizez pentru a-mi scrie citatele preferate, iar altele pentru a-mi ține blogul în frâu.

Am și un planner realizat într-un caiet, și mă ajută destul de mult atunci câd sunt mai aglomerată. Vă voi arăta într-o postare viitoare cam cum arată, și sper să vă ajute și pe voi dacă vreți să realizați unul.

Pentru școală, și ideile notate pe fugă, recomand un carnețel cât mai mic, pentru a nu va ocupa spațiul în geantă. Când ajungeți acasă vă puteți trece “pe curat” tot ceea ce este necesar. ^_^

Acestea au fost câteva dintre micile idei de stationery pe care am zis să vi le expun. Sper să vă placă și să vă ajute în noul an de școală!