Wishlist || 10th anniversary Banggood

Cei care mă cunosc știu foarte bine că îmi place să mă încalț de multe ori cu adidași, teneși, și orice alte încălțări cât mai comode, care să mă ajute să am parte de o zi fără dureri de picioare. ^_^

Am observat că în ultima peroadă au apărut tot mai mulți adidași sau încălțări care au un aspect plăcut, dar sunt și extrem de confortabili. Am două perechi de adidași, dintre care una dintre ei este cea mai comodă, însă sunt multe modele în magazine și pe internet care îmi atrag atenția destul de des.

Întrucât cei de la Banggood sărbătoresc 10 ani, am inspectat site-ul lor și am găsit mai multe produse simpatice. Unele dintre ele sunt chiar la reducere, și mi se par foarte drăguțe (adidașii aceea în culorile galaxiei sunt geniali!!).

Eu am niște încălțări asemănătoare cu cele din a doua imagine, numai potrivite pentru zilele mai călduroase. Mi se par foarte confortabile, și ajută piciorul să respire (încălțări sportive de vară).

De asemena, balerinii aceia bleo cu floricele mi-au atras atenția. Sunt atât de drăguți și parcă îmi amintesc de anime!

Și pentru că tot am vorbit de anime, am găsit și trei gentuțe atât de frumoase! Sunt numai bune pentru fanii pisicilor, sau Sailor Moon (gentuță de umăr pisică Luna din Sailor Moon, geantă umăr pisică, rucsac pisică Luna din Sailor Moon)!

Cum vi se par alegerile mele? Eu mi le-aș cumpăra pe toate!!! Iar acum că am descoperit ghiozdănașele cu Sailor Moon, mi-au rămas întipărite în minte. ^_^

Site-ul vă oferă numeroase reduceri, așa că fiți pe fază pe 8-9 septembrie când puteți profita de multe discount-uri! 🙂

 

2017-09-08T09:40:00+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree