Unboxing Books Express | Harry Potter and the Cursed Child

Ziua bună, dragi cititori! ^_^ Probabil că mulți dintre voi ați sesizat deja clipul meu de pe youtube în care am realizat un unboxing super tare! Spun acest lucru pentru că am primit un pachet foarte fain de la Books Express și am fost extrem de entuziasmată când am pus mâinile pe el.

Imediat cum a venit curierul, am început să filmez unboxing-ul, și am fost plăcut surprinsă de tot ceea ce am regăsit în pachețel. Cartea pe care o așteptam a venit frumos împachetată într-un ambalaj maro, dichisit cu 2 stickere (unul cu logo-ul HP8, și unul cu numele destinatarului – ce idee genială!!!), și legată cu o funie cu fundiță.

Ușor ușor, am desfăcut ambalajul de hârtie și am descoperit minunata carte la care visam de ceva vreme (încă de când am fost pe la munte, și speram să o găsesc prin vreo librărie): Harry Potter and the Cursed Child de John Tiffany & Jack Thorne.

Dacă nu sunteți puși la curent, această carte a fost extrem de râvnită de fanii Harry Potter, având în vedere faptul că se lucra la o scenetă cu povestea personajelor aflate în viitor. Așa a luat naștere (din câte am înțeles) și cartea Harry Potter 8, care continuă magia pentru fanii seriei.

După câte ziceam, am deschis pachetul, și am dat peste cartea despre care se face mare vâlvă în această perioadă. Alături de ea erau și două mici surprize: un semn de carte marca Books Epress și un sticker drăguț cu Harry Potter. ^_^

Aspectul cărții este impecabil, supracoperta este netedă și plăcută la atingere, iar sub aceasta se află o copertă neagră pe care am regăsit detalii aurii (logo-ul și titlul de pe cotor).

Sunt extrem de mulțumită de pachetul primit, și deja am citit un pic din carte. Am avut deja parte de câteva surprize, și abia aștept să văd ce se întâmplă în continuare! Voi reveni și cu o recenzie, dar până atunci voi savura cartea pe cât pot de mult. Nu aș vrea să se termine prea curând.

Voi sunteți fani ai seriei Harry Potter? Ați citit sau doriți să citiți Harry Potter and the Cursed Child? Sper că sunteți mulți entuziasmați!!! Aștept părerile voastre și vă urez lectură plăcută ~~ ^_^

P.S.: Acesta a fost primul meu colet primit prin OWL POST (harnice au mai fost bufnițele acelea)!!! <3UNBOXING BOOKS EXPRESS | HARRY POTTER AND THE CURSED CHILD

2017-09-09T10:54:02+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree