CONCURS – 25 ani de Nemira + Mini Book Haul

Dragilor, vă anunț că pe data de 22 iulie se împlinesc 25 de ani de când Editura Nemira este pe piața editorială! ^_^

Împreună cu aceștia organizez pe canalul meu de youtube un concurs la care vă invit să participați! ^_^ Am ales pentru voi 3 cărți de care sper să fiți încântați: Mila 2.0 de Debra Driza, Frumaosa adormită și fusul de Neil Gaiman, Alice în Țara Minunilor de Emma Chichester Clark.

De asemenea, zilele trecute am primit un colet surpriză de la Nemira. Am descoperit în pachet 3 cărți interesante, pe care nu le aveam în planul meu de lectură, însă pe care sper să am ocazia să le citesc pe viitor.

Deja dețin volumul 1 din seria Temeraire de Naomi Novik, așa că sper să mă pot apuca de el, și dacă am o părere bună, pot avansa apoi cu această serie pentru a citi și a cincea carte: Victoria Vulturilor.

Fata cu toate darurile de M.R. Carey este o carte de care am tot auzit, însă nu știam dacă o voi citi. Genul cărții ar fi și horror, iar zombie cred că joacă un rol important, așa că nu am fost musai atrasă de acest lucru. Îmi plac cărțile horror, dar nu am mai citit demult una, ieșindu-mi astfel din obișnuință. Îi voi da o șansă acestei lecturi când am poftă de acest gen. 😀

Ultima, dar nu cea din urmă carte, este Ready Player One de Ernest Cline, o carte de care aud din ce în ce mai multe păreri, și care, prin sinopsisul său, mi-a stârnit și mie curiozitatea. Acțiunea se petrece în viitor, în anul 2044, iar personajele se conectează la o lume virtuală denumită SISAO (ideea îmi amintește mult de un anime: SAO! check it out!!).


Vă invit să vă înscrieți la concurs! ^_^

UPDATE: CÂȘTIGĂTOR

2017-09-09T10:54:02+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree