Dacă ați văzut recenzia mea pentru manga Orange, atunci știți cât de mult îmi place această serie! Cu mare bucurie am aflat acum fix 4 luni că va apărea o adaptare anime pentru Orange, lucru ce m-a bucurat nespus de mult, și m-a entuziasmat!

Nu mai este mult până în iulie când va fi difuzat acest anime sf romantic. Recent, a apărut noul preview pentru anime, și am descoperit cu aceasta ocazie atât melodia de opening, cât și cea de ending. Opening-ul, “Hikari no Hahen” (Fragment of Light), este cântat de Yuu Takahashi, iar ending-ulMirai” (Future), pe care îl regăsim și în filmul pentru Orange, este cântat de Kobukuro.

Premiera pentru anime va fi pe 3 iulie pe Tokyo MX, AT-X, BS11, și TV Aichi. Vor mai urma alte difuzări, pe 6 iulie pe ABC, și 14 iulie pe TV Shinsu.

Abia aștept să văd acest anime! Pare să fie foarte fain (directorul este Hiroshi Hamasaki, cel care s-a ocupat și de Steins Gate, despre care am auzit numai lucruri bune), și deja presimt că va fi unul dintre preferatele mele. ^_^ Ce părere aveți despre el? Doriți să îl vizionați?

ORANGE – PV2

ORANGE – PV1

“MIRAI” (FUTURE) – V1 (ENDING)

“MIRAI” (FUTURE) – V2 (ENDING)