Apărută pe 15 mai 2016 la LEX Comics
LEX Comics Facebook // Cumpără benzile desenate de pe LEX Shop

THE AMAZING SPIDER-MAN (UIMITORUL OM-PĂIANJEN) #6

Ultimul episod al primei povești din seria AMAZING SPIDER-MAN, în care toate oalele se sparg în capul lui Peter Parker. Parker Industries promite să construiască un sistem de închisori sigure pentru super-răufăcători, cu condiții de detenție mai omenești, însă Black Cat și Electro au altceva în gând… Secretele lui Silk au fost date în vileag!

Rating: 4/5

Din numărul trecut rămăsesem într-un oarecare suspans ce se datorase finalului benzii desenate. Spider-Man fusese capturat de Black Cat, chiar în timpul unei transmisiuni tv live, și urma să fie demascat în fața tuturor privitorilor.

Se pare că J.Jonah era atât de entuziasmat de demascarea Omului-Păianjen, încât nu a realizat că telespectatorii nu vor vedea absolut NIMIC, cauza fiind chiar J.J. care acoperea întreg cadrul cu fața sa! Ha, ha, ha!!!!

Numărul a început palpitant, și m-a amuzat încă din primele pagini. Reacția lui J.J. a fost de neprețuit, și parcă nici nu m-aș fi gândit la un scenariu mai bun de atât! Silk a fost în continuare prezentă la acțiune, și chiar a jucat un rol important, salvându-i viața lui Peter pentru a doua oară.

Numărul de față a încheiat într-un mod decent acest story arc, a fost plin de cadre electrice albastre, am avut parte de dinamism, puțin amuzament, câteva întorsături de situație.

Sunt curioasă ce se va întâmpla pe viitor, având în vedere că Black Cat se simte destul de puternică alături de gașca sa de răufăcători. Ea simte o evoluție binemeritată, devenind dintr-o “hoțomană măruntă“, ceva mult mai mult: “regina hoților, regina criminalității, regina întregului oraș.

Chiar dacă nu a fost numărul meu preferat de până acum, m-am bucurat de evoluția acestei serii, și de finalul poveștii. Aștept cu mare curiozitate continuarea, și sper la cât mai multe cadre dinamice și interesante, care să mă țină în suspans.

Puteți găsi benzi desenate pe LEX Shop, sau să le găsiți în Inmedio, Cărturești, Librarium, Humanitas. Nu uitați să intrați și pe Facebook LEX Comics dacă vreți să stați la curent cu toate noutățile!