Pensule Machiaj Fraulein 38 Kabuki Exclusive Style

În urmă cu câteva luni, în urma unui impuls primit de la prietena mea, m-am decis să îmi dau o comandă. Aceasta își comandase pe de site-ul PensuleMachiaj.ro o trusă cu mai multe pensule pentru machiaj. Pentru că și eu îmi doream de multă vreme niște pensule cu un aspect profi, m-am descis și eu să comand la scurt timp, având în vedere că primisem de la prietena mea un voucher de 10 lei de care trebuia să profit! :)))

M-am uitat bine de tot pe site și, după multe căutări, mi-am ales setul de pensule. Am efectuat comanda cu ușurință și am așteptat mai apoi să ajungă (lucru care s-a întâmplat într-o singură zi dacă țin bine minte).

PENSULE CU ASPECT PROFI

Setul de pensule pe care eu mi l-am ales se numește Set 10 pensule Machiaj Fraulein38 Kabuki Exclusive Style și l-am ales cu gândul că acest set avea să fie potrivit pentru nevoile mele.

Nu am dorit un set mai mare (am observat că pe site au numeroase modele de pensule, fie ele mai puține sau mai multe), iar cel ales mi s-a părut nu doar plăcut la aspect ci și profi.

Setul conține 5 pensule mici, pe care le-am utilizat pentru aplicarea fardului pe pleoape (le-am testat și pentru concelear dar nu m-a impresionat combinația), și 5 pensule mari pe care le-am utilizat pentru fondul de ten, pudră, blush, bronzer.

În ordinea în care sunt în prima imagine, pensulele mari le-am uitilizat pentru: primele 2 pentru fondul de ten (le fac cu schimbul între spălări), următoarea pentru pudră și orice este asemănător pudrei (fie ea mată sau cu sidef), a patra pensulă care are un aspect ascuțit am utilizat-o pentru sculptarea obrajilor (și nu numai) cu un bronzer, iar ultima pensulă am combinat-o cu blush-ul. 🙂

Eu sunt mulțumită de pensulele mele și vă voi spune pe scurt cam ce mi-a atras atenția la ele:

 • arată foarte șic!
 • sunt solide, nu se dezmembrează
 • au păr de calitate, mânere în stil kabuki din lemn triplu-lăcuite, prinse în inele cromate
 • sunt moi, nu irită tenul
 • năpârlesc extrem de rar
 • la început am sesizat 2-3 fire răzlețe pe care le-am tăiat la același nivel cu celelalte
 • pensulele mari le utilizez de fiecare dată când mă machiez
 • se spală foarte repede și frumos cu un săpun lichid
 • pensulele mici mi se par vag inutile pentru mine: cel mai des o folosesc pe cea mai ascuțită, mai rar pe celelalte plate
 • prețul pensulelor mi se pare bun raporat la calitate și cantitate
 • fiecare pensulă vine ambalată individual în câte o protecție specială
 • setul de pensule nu include niciun portfard (după cum credeam eu :)) )!

All in all, sunt extrem de mulțumită de calitatea pensulelor și de utilitatea lor. Cele mici oricum nu cred că le-aș fi folosit nici dacă erau de la altă firmă (prefer micile instrumente de machiat din trusele de machiaj; consider că aplică mai bine fardul pe pleoape). Prețul setului mi s-a părut avantajos, livrarea a fost rapidă, aspectul produselor este foarte frumos, și probabil că voi folosi pensulele multă vreme de acum în colo. 🙂

Sper că am reușit să vă ajut prin această postare, întrucât știu că mai multe erați curioase cu privire la aceste pensule.


2017-09-09T10:23:50+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree