Noutățile pentru ianuarie 2016

Am făcut o pauză cu rubrica Noutăților livrești, însă am tot salvat de-a lungul timpului tot ce mi-a sărit în atenție, așa că o să vă las să priviți colajele cu o serie de cărți care au apărut în ultimele 2 luni, și câteva care urmează să apară în perioada imediat următoare.

Sunt entuziasmată de extrem de multe dintre cărțile de mai jos, și sper că voi reuși să citesc o parte dintre ele în acest an (Camera TimpuluiPovestea Ellei; Leul, vrăjitoarea și dulapul; Vama fantomă; Marele uriaș prietenos; Toate sfârșiturile sunt la fel; Regina roșie; Cartea secretă a Fridei Kahlo; Pisica musafir; Inventează ceva; Sămânța încolțită; Becoming Steve Jobs; Frumoasele chinezoaice, Arta visării; Momentul nostru infinit; etc.).

Voi de ce cărți sunteți entuziasmați? 😀
EDITURA ART

EDITURA ADENIUM & ALL

EDITURA CELESTIUM + HERG BENNET

EDITURA CORINT


EDITURA DDC

„Muzica este o suprafaţă pe care te deplasezi în orice direcţie dar te întorci în punctul de unde ai pornit. Punctul de pornire şi Punctul final este întotdeauna Echilibrul. Când spui syntetizator, calculator, midi, mixer, sampler primul lucru care îţi vine în minte e muzica electronică. Timpul nu e o linie dreaptă. Nu are nicio formă. Noi nu prea putem să ne imaginăm ceva fără formă. Muzica electronică are şi formă şi timp. Se descoperă, se decodifică, se deschide ca o floare. Muzica electronică este o colecţie de povestiri, spuse cu o voce seducătoare, pline de fantastic, farmec şi îndrăzneală.” Adrian Enescu

Enciclopedia muzicii electronice româneşti este prima carte care descrie istoria fenomenului muzicii electronice din Romania. Cuprinde 160 biografii, a fost scrisă cu sprijinul a peste 200 de artisti şi acoperă o perioadă de aproximativ 50 ani. Majoritatea informaţiilor din Enciclopedia Muzicii Electronice Românești au fost colectate direct de la muzicieni, biografiile au fost construite de la zero, cu interviuri, povestiri şi citate la care aceştia au contribuit în mod direct.


EDITURA HUMANITAS

EDITURA LITERA

EDITURA NEMIRA

EDITURA POLIROM

EDITURA PUBLICA

EDITURA RAO

EDITURA TREI

EDITURA UNIVERS

EDITURA UNIVERS ENCICLOPEDIC

2017-09-08T20:06:03+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree