Concurs + Cărți pentru Valentine’s Day și Dragobete

Bună, dragilor! 😀 Am ajuns aproape de finalul acestei săptămâni și am zis că este momentul să vă pregătesc ceva drăguț! Pentru că pe data de 14 februarie blog-ul Secretele Cărților împlinește 4 anișori (wohoooooo!), am zis să organizez un mic concurs pentru voi, cititorii blog-ului și cei care mă urmăriți pe canalul de youtube.

Condiții de Participare

  • să lași un comentariu la clipul meu și să îmi spui ce carte ai dori să citești în perioada de Valentine’s Day/Dragobete. Poate fi o carte cu tematică romantică sau nu.
  • să fii din România
  • să ai acordul părinților dacă ești minor
Durata Concursului: 12 februarie 2016 – 19 februarie 2016 ora 23:59
Câștigătorii vor fi anunțat în Descrierea clipului “Concurs + Cărți pentru Valentine’s Day și Dragobete(este mult mai ușor așa pentru mine de această dată) și pe facebook! 😀
Aștept un mail de la ei pe adresa mea de mail, un PM pe facebook, sau cum doriți să mă mai contactați (asta dacă nu apuc eu să vă contactez prima :D).
Premii: 
  • Câștigătorul 1: Hoțul de umbre – Marc Levy
  • Câștigătorul 2: Iubirea ca o țeapă: Alan H. Cohen

Și pentru că tot este Ziua Îndrăgostiților pe 14 februarie iar mai apoi urmează Dragobetele pe 24, am zis să vă recomand și niște cărți potrivite pentru această perioadă, tematica lor fiind în principal una romantică. 🙂

Sper să vă placă cele 8 cărți pe care le-am ales pentru voi, și aștept părerile voastre. ^_^

2017-09-09T10:54:04+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree