Duminică frumoasă, tuturor! 🙂 Chiar dacă nu a ieșit soarele peste tot, încă putem să ne bucurăm de o cană cu ceai cald și de cărțile noastre preferate.

De această dată am revenit cu un ceai fructat pe care l-am testat zilele acestea pentru prima dată. Am cumpărat ceaiul de la magazinul Profi, și m-a atras destul de mult, având în vedere ingredientele fructate, și aroma plăcută. Ceaiul este de la firma Tea Valley de la care am mai testat în trecut un ceai verde, și este un Ceai de Fructe cu Acerola și Zmeură. Prețul a fost în jur de 4 lei, destul de convenabil, având în vedere faptul că nu pun mai mult de 1 pliculeț la o cană de ceai.

Ceai aromat – Acerola și Zmeură
Ingrediente: hibiscus, măr, arome, măceșe, coajă de portocală, suc concentrat de acerola (1.6%), zmeură (1.6%), fructe de soc.

Cutia conține pliculețe ambalate frumos individual, iar modul de preparare al ceaiului este extrem de simplu. Peste un plic de ceai se toarnă 200 ml de apă clocotită, iar mai apoi se așteaptă 8-10 minute. Am sesizat că un singur plic este numai bun pentru o cană de ceai, gustul final fiind intens.

Mi-a plăcut faptul că acest ceai este fructat, acrișor așa cum îmi place mie, și cu un parfum plăcut. Culoarea ceaiului este extrem de frumoasă, de un roșu intens, fapt ce mi s-a părut potrivit cu lectura pe care am zis să o încep acum: Regina Roșie de Victoria Aveyard, apărută la Editura Nemira.

Sunt tare curioasă cum este această carte, având în vedere că seria deja are numeroși fani și este super hyped peste tot! După ce o termin de citit, revin și cu recenzia. Voi ați apucat să o citiți? Cum vi s-a părut? 😀 Ce ceaiuri mai beți în această perioadă?