Avon Haul – Miresme de primăvară

PARFUM PUR BLANCA

Recent am avut ocazia să dau o comandă la Avon, lucru care m-a bucurat întrucât îmi doream din nou parfumul Pur Blanca, care este printre preferatele mele. Acest parfum îl utilizez de mulți ani, și îmi place la nebunie. Are un miros floral, fresh, delicat și pur, îl pot folosi în zilele când nu doresc să simt mirosuri puternice care mi-ar muta nasul din loc, și am observat că este destul de rezistent.

Dacă aveți întrebări sau păreri despre produsele din haul-ul meu, vi le aștept cu mare drag. 😀 Voi ați mai făcut comenzi la Avon? Ce v-ați cumpărat?

BALSAM MULTIFUNCȚIONAL CU CEARĂ DE ALBINE

Dacă tot am efectuat o comandă, am ales și alte produse din catalog, produse de care aveam nevoie și care mi-au atras atenția.

Am tot avut buzele uscate și crăpate în această perioadă rece, și m-am bucurat de Balsamul multifuncțional cu piersică și bumbac pe care îl cumpărasem în 2014 la final. V-am vorbit despre acesta pe blog, și acum revin cu mai multe detalii. Încă mai am produs pe fundul acestui “borcănel” și mă bucură că este hidratant pentru buze și rezistă o perioadă îndelungată.

De această dată am dat comandă la un al model: Balsam multifuncțional cu ceară de albine. Inițial îl doream tot pe cel cu bumbac și piersică, însă nu l-am mai găsit în catalog. Din câte am observat până acum, balsamul cu ceară de albine poate fi utilizat pentru orice zonă uscată a pielii (coatele, cuticulele unghiilor, etc.), însă eu îl folosesc pentru buze cel mai des. Mi se pare că are o textură uleioasă, se întinde ușor pe buze, miroase dulceag ca mierea, însă nu mi se pare că rezistă pe buze la fel ca modelul cu bumbac și piersică.

Aplicat seara la culcare pe buze, cel cu piersică (cu o textură mai diferită) îmi hidrata buzele până dimineața, însă cel cu miere nu mi se pare la fel de bun.

CREMĂ DE MÂINI HIDRATANTĂ CHERRY BLOSSOM 

Am găsit în catalog un tester pentru o cremă de mâini cu flori de cireș. M-a atras foarte mult mirosul și m-am gândit că ar trebui să îmi hidratez mâinile mai des, întrucât am cam ignorat acest lucru în sezonul rece.

Crema miroase frumos de tot, având un parfum intens dar plăcut, hidratează mâinile și se absoarbe repede în piele. Textura cremei este plăcută, și mă voi bucura de produs (și de ambalajul minunat) până la sosirea primăverii și a florilor de cireș.

MASCĂ DE FAȚĂ ENERGIZANTĂ CU CEAI ALB

Căutam de multă vreme o mască de față, însă niciodată nu eram decisă asupra unui produs. Am cumpărat această mască energizantă cu ceai alb, și am utilizat-o cu rezultate bune. Nu mi-a provocat iritații sau alte lucruri asemănătoare, mi-a făcut pielea destul de fină și mi-a plăcut cum s-a uscat pe față. Mirosul însă nu a fost cel mai excelent, întrucât are acel miros vag înțepător de alcool, lucru pe care l-au simțit și ochii mei care m-au usturat doar câteva secunde de la aplicarea produsului pe față.

Cremă de duș Heavenly Harmony cu lăcrămioare 

Un alt produs al cărui tester mi-a plăcut mult, a fost o cremă de duș care miroase a lăcrămioare. Mirosul este extrem de plăcut, îmi amintește de primăvară, și are un efect destul de hidratant și plăcut asupra pielii. E o plăcere să faci duș! 😀

Spumant de baie cu Rodie și Bujor 

Cu toate că prefer dușurile în favoarea băilor, am cumpărat un spumant de baie pe care îl dorea și mama mea. Acest spumant are 1 litru, cantitatea mare fiind doar unul dintre plusurile acestui produs. A fost la un preț bun (la fel ca și celelalte produse pe care le-am ales), și mi se pare că mirosul dulceag, dar plăcut, de rodie și bujor, este numai bun pentru a te relaxa la baie, când te înconjori de spumă și bulbuci!

2017-09-09T10:23:50+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree