Paletă Naked Way Luoys – Surf and Sand

Nu am mai postat de multă vreme în secțiunea de Beauty, așa că am zis să revin cu ceva pentru voi. Anul trecut cumpărasem o paletă despre care nu am mai apucat să vorbesc. Pentru că nu am reușit să îi fac poze la timp (înainte să fie măcelărită), am făcut poze unei alte palete pe care am achiziționat-o prin noiembrie-decembrie. La fel ca și paleta de la Mels pe care am menționat-o AICI, și pe cea din postarea de azi am găsit-o în magazinul China Shun Shop (or something like that). Paleta anterioară avea culorile extreeeeem de moi, se aplicau bine pe ochi și aveau o textură cremoasă.

Paleta Naked Way Luoys am găsit-o în mai multe nuanțe, însă eu am ales nuanțele din gama Surf & Sand. Existau cam 3-4 modele pentru această paletă, toate foarte frumoase. Am testat cam toate culorile și sunt destul de mulțumită de ele având în vedere prețul redus al paletei (12 lei).

Unele dintre ele sunt mai sidefate, alte culori sunt mate, altele sunt mai slabe ca intensitate și altele mai puternice. Eu le-am utilizat de multe ori fără un primer (lenea), și am fost destul de mulțumită de culori. Cu primer-ul se comportă și mai bine, logic. Ca minusuri, aș putea zice că se putea o pigmentare mult mai bună pentru culori, însă pentru acest preț, aspectul drăguț și denumirea paletei (care m-a dus un pic cu gândul la paletele Naked), eu sunt mulțumită. 😀

Puteți vedea un close-up al paletei și o serie de swatch-uri ale culorilor care mie mi-au plăcut. De fel, sunt o fană a tonurilor de roz, mov, însă de la o vreme m-am îndreptat și spre culorile maronii sidefate.

Ce părere aveți despre această paletă? Ce alte palete ați folosit și mi le-ați recomanda? 😀

2017-09-09T10:23:50+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree