Paletă Farduri Mels Cosmetics
Nu am spus minciuni. Nu am spus minciuni. Nu am…
Mă simt aproape ca în Harry Potter atunci când este acuzat că a mințit cu toate că nu a făcut-o! :)) Am descoperit recent în mod întâmplător ceva care m-a făcut să realizez cât de ușor pot pierde evidența unor lucruri, cu toate că încerc să fiu destul de organizată. Vă spuneam AICI că nu am apucat să fac poze pentru Paleta Mels însă, unul dintre draft-urile mele îmi demonstrează că m-am înșelat! Pozele erau făcute deja, pregătite pentru voi, numai cuvintele lipseau. Și organizarea mea… 🙂

Mica palețică cu farduri Mels am achiziționat-o din China Shun Shop, și nu aveam cine știe ce așteptări de la ea, întrucât nu am încredere în orice produs din magazinele chinezești. Ei bine, am fost plăcut surprinsă când am descoperit că cele 10 nuanțe aveau o textură plăcută, cremoasă, care le permițea culorilor să fie pigmentate pe piele dar și destul de rezistente în timp.

Am tot utilizat această paletă (atât eu cât și mama mea), și am observat că a rezistat ceva, cu toate că textura cremoasă a făcut ca paleta să își dea duhul mai repede. Întrucât îmi plac mult tonurile de mov, roz, bleo, vă dați seama spre ce culori m-am orientat inițial. Am descoperit că îmi plac și culorile maronii, fapt pentru care le-am folosit și pe acelea.

Puteți vedea mai jos niște swatch-uri cu toate culorile din paletă. Nu sunt profesionistă când vine vorba de swatches, așa că sper că vă vor ajuta detaliile oferite de mine.

Eu cred că o astfel de paletă este numai bună de cărat în geantă atunci când nu dorim să luăm după noi 10 kilograme de cosmetice. Varietatea culorilor este numai bună pentru o serie de tipuri de machiaj. Din aceeași serie mai existau și alte seturi de culori, însă acestea îmi săriseră în atenție mai mult. Prețul paletei a fost în jur de 8 lei așa că nu am nimic de comentat, atunci când vine vorba de raportul preț-calitate. Chiar am de zis vorbe bune. And it is also pretty cute!! ^_^

Ce părere aveți despre această mică paletă? Ați achiziționat vreodată ceva asemănător?

2017-09-09T10:23:50+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree