OOTD: Cute Winter Outfit

Hey there! Probabil ați sesizat la final de 2015 că începusem timid să postez câteva poze cu mine, ideea postărilor (aceasta a doua la număr) fiind ținutele vestimentare, mai exact Outfit of the day – OOTD. Nu am mai apucat să fac prea multe poze recent, dar am săpat adânc prin folderele unde știam că există poze pentru această rubrică.

Acum câțiva ani buni am testat o ținută girly, mai drăguță aș putea zice, cu tente de anime. Am făcut o combinație dintre o fustă groasă de iarnă (achiziționată de la târgul de haine) care se așează foarte frumos, și un pulovăraș alb (de la Berksha) cu biluțe mici aurii pe mâneci.

Pentru că era extrem de frig în acea zi, nu am putut pleca din casă fără niște ciorăpei simpatici cu tematică de iarnă, dar și cu niște jambiere albe călduroase care îmi acopereau genunchii și ghetele.

Încălțările le achiziționasem de la magazinul CCC și sunt destul de confortabile, dar uneori mă dor un pic picioarele de la ele dacă merg extrem de mult. Cu toate acestea, tocul lat îmi permite să nu mă trezesc cu fața pe asfalt, eu nefiind obișnuită cu tocurile subțiri sau instabile. 🙂

Pentru că sunt extrem de friguroasă, pe sub pulovăraș am avut cămașa pe care v-o prezentasem în postarea Late Autumn – Albastru Electric. A fost, și încă este, una dintre cămășile mele preferate, pe care le asortez în diverse moduri.

Ca să fie ținuta completă și să nu mor de frig, am azvârlit pe mine un palton de culoare gri închis pe care l-am achiziționat de la târgul de haine de la Pavilionul Expozițional din Mamaia. Acesta este de la firma River Island și îmi este un pic mai mare, dar e bun pentru momentele când port pe dedesubt pulovărele groase, sau când nu trebuie musai să îl țin încheiat.

Nu îmi găsesc des lucruri de îmbrăcat la târg, dar mai există și excepții. Paltonul este foarte frumos, nu exagerat de gros, are o tentă elegantă, și se asortează foarte bine cu multe culori. În talie se leagă cu un cordon, iar în partea din față are un “decolteu” în V, care nu este cel mai potrivit pentru iarnă dacă nu vă puneți și o eșarfă sau un fulăraș pufos.

Nu port des o astfel de ținute, întrucât uneori poate ieși cam mult în evidență (lucru care nu îmi place așa mult). Cu toate acestea, este o ținută jucăușă, plăcută, călduroasă pentru unele plimbări elegante în zilele reci.

P.S.: Fesul și fularul probabil le lăsasem în mașină. Am uitat să le includ și pe acelea în poze, dar sunt sigură că vă puteți descurca și fără ele dacă sunteți rezistene la frig. Eu nu pot pleca fără ele din casă când scade temperatura prea mult. 🙂


P.S.2: Am făcut-o și eu un pic pe vedeta, ținând paltonul pe umeri pentru a părea mai înaltă. :))

2017-09-09T10:28:08+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree