Happy Sunday! ^_^ Cum vă bucurați în această duminică? Ce citiți, ce planuri aveți? Eu mă bucur că s-a mai încălzit nițel vremea, și acum parcă reușesc să mă mai dezmorțesc. 😀 Zilele acestea am mai testat un ceai foarte fain de la firma Jenier World of Teas. Acesta este unul fructat și se numește Fruit & Blossom. Îmi place mult mirosul dulce de fructe și flori pe care îl simți încă de când deschizi cutia, și abia am așteptat să îl testez.

Ingrediente: Rooibos rafinat, coji de măceşe, coacăze roşii şi negre uscate, stafide, frunze şi petale de trandafir, lavandă şi arome naturale

În interiorul cutiei foarte frumoase am descoperit o pungă închisă ermetic, pungă în care se aflau minunatele ingrediente care aveau să mă bucure de această dată. Datorită faptului că acest ceai conține coji de măceșe, coacăze roșii și negre uscate, mă așteptam ca gustul să fie unul cu tentă acrișoară, însă am descoperit că tenta lui este mai mult de flori, gustul acestora îmbinându-se bine cu cel al fructelor.

Eu am adăugat lămâie și miere la acest ceai și mi s-a părut gustos, parfumat, cu o culoare portocalie-roșcată foarte frumoasă. Stafidele sunt un plus pentru aroma dulceagă a ceaiului, iar frunzele și petalele de trandafir, alături de lavandă, oferă o stare de relaxare și liniște.


Am preparat cu ușurință ceaiul, turnând apă clocotită peste infuzorul în care pusesem cam 1 linguriță din punga cu ingrediente. Am așteptat cam 6-8 minute, iar mai apoi am adăugat mierea și lămâia, și m-am bucurat de ceaiul meu alături de o carte.


Acest ceai din fructe și flori mi se pare o alegere bună pentru iubitorii ceaiurilor din această categorie, și cred că este potrivit pentru orice anotimp. Mie îmi plac la nebunie ambalajele celor de la Jenier World of Teas, cutiile având un design simplu, elegant și atrăgător, iar pungile din interior se pot închide foarte ușor cu ajutorul unei fâșii metalice concepută special pentru acest lucru (se găsește în cutii). În acest mod, ceaiurile își păstrează din prospețime o vreme îndelungată, și vă oferă de fiecare dată același gust plăcut.

În această perioadă m-am apucat de lecturarea cărții Îți voi dărui soarele de Jandy Nelson, carte apărută la Editura Epica. Nu vă pot da multe detalii despre ea, întrucât nu am citit chiar așa de mult. Mi se pare fain stilul autoarei, liric pe alocuri, dar în această clipă nu pot spune că sunt atrasă prea mult ce începutul cărții, cu toate că traducerea și toate cele sunt impecabile! Voi reveni cu o recenzie după ce o termin, așa că să fiți fără grijă! 😀Puteți găsi acest ceai pe site-ul Ceaiuri.ro unde aveți și alte ceaiuri minunate care sunt pentru toate gusturile. Urmăriți și pagina de facebook pentru a vedea eventualele noutăți!