La mulți ani, dragilor!! 😀 Mă bucur că am ajuns toți în noul an care sper eu că va fi plin de bucurii și lucruri frumoase pentru toată lumea.

Vă spuneam recent că am dat peste un filmuleț în calculator. Acest clip trebuia editat și postat acum 1 an de zile, însă nu am reușit să o fac la timp așa că am revenit cu el acum!

TBR meu pentru 2015 se pare că l-am transformat și într-un TBR pentru 2016 pentru că anul trecut nu am reușit să citesc cărțile pe care le voi menționa mai jos.

Ca să nu ne mai lungim, anul trecut îmi propusesem să citesc 5 cărți din biblioteca personală. Fata și marea de Maureen Johnson este o carte pe care o am în bibliotecă de câțiva ani. Nu am apucat să o citesc în 2015, dar sper să o pot face în 2016, de preferat în anotimpul vara.

Eleanor & Park de Rainbow Rowell mi-am cumpărat-o din Cărturești în 2014 într-o zi când veneam de la facultate. Citisem Fangirl și îmi plăcuse foarte mult așa că dorisem să pun mâna pe încă o carte a autoarei. Din păcate, nu am apucat să o citesc, așa că sper eu ca 2016 să fie anul ei! 😀

Under the Never Sky de Veronica Rossi mai are un pic și strânge praful din bibliotecă printre paginile ei. Cu toate acestea, nu am abandonat ideea de a o citi. Face parte dintr-o serie extrem de populară și sper că va fi pe placul meu. Pentru că am fost atrasă de subiectul cărții dar și de coperta genială, mi-am comandat această carte de pe Bookdepository acum câțiva ani.

În adâncuri (Tunele #2) de Roderick Gordon și Brian Williams așteaptă să fie citită în 2016! Mi-a plăcut mult primul volum din serie și sper că voi putea termina cele 5 cărți în următorii ani. Momentan dețin cărțile 1, 2 și 5 din serie, așa că va trebuie să fac rost de 3 și 4 după ce citesc volumul 2.

Unde fugim de-acasă de Marin Sorescu este o carte atât de faină, numai bună pentru a-ți pune imaginația la contribuție și zâmbetul pe buze. Am citit cam jumătate din ea și o voi termina în următoarele luni ca ma apoi să revin și cu recenzia. Ilustrațiile din interior sunt foarte frumoase și cred eu că această carte plină de povestioare scrise în rime v-ar putea atrage interestul și vouă!

Cam acestea sunt cele 5 cărți pe care nu le-am citit în 2015 dar vreau să le citesc în 2016. Mai am multe alte cărți pe lista mea de lectură, și sper eu să reușesc să bifez cât mai multe dintre ele. Voi ce vă doriți să citiți în acest an? V-ați pregătit listele? 🙂