Unboxing Pachet de la Sergiu Someșan

Hey there!! 😀 Nu credeam că voi apuca să postez ceva astăzi dar se pare că am filmat pentru voi un unboxing! Întrucât ieri mi-a sosit un aviz la cutia poștală, astăzi am reușit să merg și să ridic pachetul surpriză de la autorul Sergiu Someșan.

Am fost foarte bucuroasă că am primit acest pachet de care auzisem de la colegii de booktubăreală. Cartea pe care am primit-o se numește Întâlnire cu dragonul, a apărut la Editura Etnous, și cuprinde 15 povestiri scrise de Sergiu Someșan.

Sunt curioasă cum sunt acestea și voi reveni cu siguranță cu recenzia atunci când voi termina cartea!

Nu am putut să nu vă arăt, pe lângă video, și poze cu această carte și cu surpriza minunată care s-a regăsit în interior! Autorul a fost extrem de inventiv și a inclus, pe lângă dedicația specială tipărită și autograful dânsului, și o poză cu mine de care am fost surprinsă!!

Tseddy a fost extrem de uimit și el de surpriză așa că s-a întns pe spate ca să își recapete suflul! :-))

Îi mulțumesc foarte mult lui Sergiu Someșan pentru că mi-a trimis noua lui carte și vă invit să urmăriți părerea mea despre aceasta în postările de pe viitor.

Vă urez Sărbători Fericite tuturor! Sper ca de Crăciun să fiți surprinși de Moșul și să aveți parte de clipe liniștite alături de cei dragi vouă! Ne auzim în curând, pentru că se pare că nu mă pot ține departe de blog. 🙂

2017-09-09T10:54:14+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree