Noutăți în bibliotecă (32) / Book Haul Decembrie 2015

Yep, yep! A mai trecut o lună și se pare că deja s-a dus Crăciunul, ne mai rămâne doar Revelionul când încă vom mai simți o magie în aer, iar mai apoi revenim la “normal”.

Nu fiți triști, dacă vrem să păstrăm magia Sărbătorilor de iarnă, o putem face în continuare în numeroase moduri, lectura fiind una dintre ele. 😀

Am reușit și în luna lui decembrie să strâng o serie de cărți. Sper că îmi veți lăsa părerea voastră în cazul în care aveți ceva de spus despre ele.

De la Real mi-am achiziționat la super pretul de 1.5 lei, trei cărți din seria National Geographic Traveler: Hawaii, Hong Kong și Africa de Sud. Aceste cărți au apărut la Biblioteca Adevărul acum mult timp și sunt niște ghiduri care vă pot îndruma în cazul în care mergeți să vizitați diverse locuri din lume. Mi se par niște cărți de colecție care arată bine în bibliotecă, fapt pentru care mi le-am achiziționat și eu.

Din aceeași serie mai am ghidurile pentru Mexic, Peru și Japonia (my fave!). Mi-ar plăcea să am și China, România și Londra, but oh well! 🙂

De la Editura Epica, cărora le mulțumesc foarte mult, am primit alături de cartea pentru Cartepidemia lui decembrie, încă 2, wow! Acestea sunt: Ascultă-ți inima de Sarah Dessen, Îți voi dărui soarele de Jandy Nelson și Nume de cod: Verity de Elizabeth Wein. Cea din urmă menționată am citit-o în cadrul Cartepidemia și mi s-a părut interesantă. Având în vedere că este o carte istorică, un gen pe care nu obișnuiesc să îl abordez de fel, a fost o schimbare bună de atmosferă și am fost impresionată de stilul autoarei și de personajele create de aceasta.

De la Diverta am primit două cărți despre care eram extrem de entuziasmată!! Am citit Marțianul de Andy Weir și mi s-a părut interesantă și diferită față de alte lecturi. Voi reveni în curând și cu recenzia.

Noua ediție pentru Harry Potter și Piatra Filosofală de J.K. Rowlng apărută recent la Editura Arthur mi se pare și ea faină. Noua traducere a lui Florin Bican pare detaliată și îngrijită (prin comparație cu cea anterioară de la Egmont). Voi reveni cu detalii în ianuarie cel mai probabil și voi face poate și o paralelă cu vechea ediție. 😀

De la Lex Comics am primit comicurile lunii decembrie. Thor – Zeul Tunerului, Deadpool și Iron Man (Omul de Oțel) au ajuns toate la numărul 6. Mi se pare niște benzi desenate super tari așa că dacă sunteți fani BD vă invit să le citiți și voi!! 😀

De pe site-ul Cinemagia am câștigat DVD-ul Adele pe care încă nu l-am vizionat. Sunt curioasă cum mi se va părea având în vedere că este un film în limba franceză.

Voi ce cărți ați primit de la moșul în luna lui decembrie? 😀

2017-09-09T10:54:14+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree