Cărți cadou de Craciun – Ziua 7

Începem săptămâna cu încă o recomandare de carte numai bună pentru Crăciun: Hendrik de Mol și Planeta de Aur. Din câte observați pe coperta cărții apare un titlu asemănător (Planeta de Aur. Aventurile lui Hendrik de Mol) și probabil vă întrebați de ce diferă de prima denumire menționată de mine.

Ei bine, K.J. Mecklenfeld, autorul român din Olanda care pornise la drum singur alături de cartea sa, a reușit să fie publicat și în România la Editura Univers, fapt pentru care cartea și-a schimbat un pic titlul dar și aspectul. 🙂 Puteți vedea AICI cum arată cartea și să o și achiziționați dacă sunteți iubitori de plușuri și aventuri pentru copii și adulți (copii mai mari). Eu încă nu am reușit să citesc noua ediție însă sper să o pot face pentru că vreau să îmi reamintesc de peripețiile acestei lecturi.

Protagonistul cărții, Hendrik de Mol, este un model demn de urmat pentru copii, întrucât el reușește să își învingă cele mai mari temeri și să demonstreze că de multe ori imposibilul devine posibil când te aștepți cel mai puțin.

Vă recomand cu mare drag această carte care poate aminti oricui de o copilărie minunată și vă poate dezvălui o lume în care jucăriile prind viață și sunt puse pe o serie de isprăvi. Dacă nu ați făcut-o deja, este timpul să porniți în aventura lui Hendrik, un băiat fricos care trebuie să-și întreacă toate temerile pentru a-l recupera pe bunicul său transformat… într-o cârtiță de pluș! 🙂

Marea imaginație a lui K.J. Mecklenfeld vă va purta într-o călătorie de neuitat pe o planetă necunoscută vouă! Plușuri în spațiu? Ce ziceți, vă surâde? ^_^

CĂRȚI CADOU DE CRĂCIUN

 

2017-09-08T20:06:47+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree