Cărți cadou de Craciun – Ziua 5

Ce repede trec zilele lui decembrie! Am ajuns deja la ziua a cincea de recomandări livrești. Un cadou foarte frumos pentru iubitorii cărților pentru copii este cu siguranță seria Cronicile Spiderwick de Tony DiTerlizzi și Holly Black. Această serie cuprinde cinci cărticele (Cartea fantastică, Ochiul magic, În ghearele goblinilor, Copacul de fier, Răzbunarea lui Mulgarath) care se citesc destul de rapid și vă vor acapara nu doar prin ideile autorilor ci și prin minunatele ilustrații.

Eu nu am ajuns la finalul seriei dar voi lua la rând fiecare cărticică rămasă deoarece îmi place lumea creată de cei doi autori. Am văzut și filmul de câteva ori și mi s-a părut foarte fain și plin de elemente fantastice care le vor da bătăi de cap celor trei frați: Simon, Jared și Malroy. În cazul în care vă întrebați cum poate arăta lumea nevăzută de voi cu ochiul liber, puteți să cițiți aceste cărticele pentru a afla mai multe despre creaturile mai mult sau mai puțin prietenoase, care vă înconjoară. 🙂

Dacă aveți poftă și de ceva de ronțăit, Renilă-cel-cu-stea-în-mână vă recomandă biscuiți de orice fel, aromați dacă se poate cu portocale sau scorțișoară.

CĂRȚI CADOU DE CRĂCIUN

 

2017-09-08T20:06:47+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree