Cărți cadou de Crăciun – Ziua 17

Wow, am ajuns la final cu recomandările de cărți cadou pentru Crăciun! Vă mulțumesc pentru că m-ați însoțit în acest proiect de tip Calendar Advent Digital, și sper ca ultima mea recomandare să fie pe gustul vostru!

Sunt sigură că mai ales după ce au apărut filmele cu Hobbitul, cartea și-a căpătat și mai mulți fani. Mie mi-a plăcut foarte mult primul film din serie, însă vreau să vă recomand să citiți cartea, deoarece pe mine m-a ținut cu sufletul la gură atunci când am citit-o pentru prima oară.

Eu mi-am achiziționat prima mea carte cu Hobbitul de J.R.R. Tolkien demult de tot (2014), și a fost una dintre cărțile care m-a ajutat să descopăr cât de frumoasă și palpitantă poate fi lectura. A devenit una dintre cărțile mele preferate și m-am bucurat că am putut în acest an să citesc și ediția ilustrată apărută la Editura Rao. Am primit cartea de la Diverta și am fost extrem de entuziasmată să văd cum este noua traducere a cărții, traducere care diferă prin tonalitate și stil de cea veche pe care eu o știam.
Noua traducere nu este rea dar, dacă aveți ocazia, vă recomand să citiți și cartea în ediția veche pentru că, zic eu, va fi și mai încântătoare!

Cântecele pe care le regăsiți în cadrul acestei cărți vă vor purta pe tărâmuri necunoscute vouă, locuri unde elfii, gnomii și hobbiții vă vor șopti cele mai vechi secrete cunoscute. Alături de Bilbo, protagonistul cărții, veți porni într-o călătorie în care aventura, curajul, prietenia și loialitatea își vor spune cuvântul.

Ediția ilustrată pentru Hobbitul cred că este un cadou extrem de frumos de Crăciun, putând să îi încânte atât pe copii cât și pe adulții care nu au uitat de plăcerea lecturii! 🙂


CĂRȚI CADOU DE CRĂCIUN

 

2017-09-08T20:06:33+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree