Cărți cadou de Crăciun – Ziua 16

Ne apropiem de finalul recomandărilor cu cărți de Crăciun! Nu îmi vine să cred că am trecut de jumătatea lunii și că ne apropiem de ziua de 25 așa de repede. Ca să nu vă mai rețin prea mult, o să intru direct în pâine și o să vă spun ce carte cred eu că v-ar mai plăcea să citiți sau să faceți cadou în această perioadă.

Tuturor băieților pe care i-am iubit de Jenny Han apărută la Editura Trei este o carte extrem de drăguță care merge citită atât iarna cât și vara. Eu am citit-o în primăvară (ca să fiu mai cu moț) pentru Cartepidemia, și am fost extrem de încântată de ea. Mi s-a părut o lectură extrem de cute, lejeră și frumoasă.

Acțiunea cărții o urmărește pe tânăra Lara Jean a cărei lume se întoarce cu susul în jos în momentul în care toate scrisorile de dragoste scrise în trecut pentru băieții pe care i-a iubit sunt expediate, în mod misterior, către aceștia. Așteptați-vă să vă amuzați destul de mult dar și să trăiți intens alături de protagonista cărții!

Eu nu m-am prins cine a expediat scrisorile, cu toate că se pare că era destul de evident, însă m-am amuzat de foarte multe ori de peripețiile prin care trece Lara Jean. Și celelalte personaje prezente la acțiune sunt simpatice (cu toate că unul dintre personajele masculine este un pic cam enervant), familia Larei fiind unul dintre exemplele pe care doresc să le menționez.

Cred că această carte este potrivită pentru sărbătorile de iarnă, întrucât include și momente specifice Crăciunului (și multă prăjitureală alături de Lara și surioara ei), iar autoarea reușește prin personajele ei și momentele hazlii să vă aștearnă un zâmbet pe buze! 😀

CĂRȚI CADOU DE CRĂCIUN

 

2017-09-08T20:06:34+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree