Cărți cadou de Crăciun – Ziua 14

Recunosc că nu am citit îndeajuns de multe basme în copilărie, dar le consider apropiate de sufletul meu și pline de magie. Când am auzit de seria O istorie secretă a Țării Vampirilor am fost extrem de curioasă de ea, întrucât aceasta cuprinde o serie de elemente ce țin de basm.

Odată ce m-am apucat de lectura pentru Cartea Pricoliciului de Adina Popescu, prima carte din serie, am știut că ceea ce se află în mâinile mele este o adevărată minunăție care va intra în cadrul listei de cărți preferate.

Am redescoperit o serie de personaje de basm pe care aproape că le uitasem, personaje care au primit o nouă personalitate. Toată cartea cuprinde numeroase elemente fantastice noi pentru cititor, și demonstrează că autoarea are un talent aparte și o imaginație fără limite!

Personajele principale ale acestei sunt Pricoliciul și Călătorul (domnul Ar), fiecare având un rol bine determinat în acțiune. Cu toate că domnul Ar are un scop de la care nu se poate abate, acesta se va lăsa inclus în lumea basmului mai mult decât ar trebui, devenind și el părtaș la poveștile ființelor de basm care se tem de Sfârșitul lor.

Dacă sunteți fani ai basmelor, cred că această carte este numai bună de Crăciun, complexitatea și fantasticul ei ținându-vă cu ochii lipiți de pagini! Lectură plăcută vă doresc. ^_^

CĂRȚI CADOU DE CRĂCIUN

 

2017-09-08T20:06:34+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree