Cărți cadou de Craciun – Ziua 1

Dragilor, am ajuns la începutul lunii decembrie, o lună care se vrea a fi una dintre cele mai magice ale anului! 🙂 Cu această ocazie am zis să vă pregătesc o mică surpriză, așa că timp de 17 zile vă voi aștepta cu câte o postare în care vă voi oferi câteva idei de cărți numai bune pentru Crăciun.

Fie că doriți să le citiți voi sau să le faceți cadou unor prieteni, cărțile vor fi numai bune pentru perioada rece a Sărbătorilor de iarnă!

În această primă zi, vreau să începem în forță și să vă recomand o serie de cărți care mie mi-a plăcut foarte mult și m-a convins să mă apuc mai serios de lectură. Aceasta este seria Harry Potter, scrisă de autoarea J.K. Rowling. Conține șapte cărți, însă le puteți achiziționa pe rând, nu este o regulă să le luați pe toate odată. 🙂

Aceste cărți sunt absolut minunate, pline de personaje care îți intră pe sub piele, făcându-te să te atașezi de acestea. Aventurile personajelor alături de lumea magică absolut superbă te vor face să nu te poți opri din lectură. Autoarea a reușit să creeze un loc unde copilul din tine se poate refugia atunci când duci lipsă de imaginație.

Fiecare volum are farmecul lui și eu sper să pot reciti cât mai curând această serie deoarece îmi amintește extrem de mult de copilărie și de numeroase momente plăcute când am avut aceste cărțile aproape. 🙂

Sper că v-a plăcut recomandarea mea și ne revedem cu alte cărți în zilele ce urmează!

CĂRȚI CADOU DE CRĂCIUN

 

2017-09-08T20:06:47+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree