Petras biscuiti bio din fructe si hrisca

Seară bună, cookies! 🙂 Sper că vă relaxați cât mai bine după începutul acestei săptămâni. Pentru că tot a început săptămâna aceasta, m-am gândit să mai aduc ceva nou pe blog. De multă vreme voiam să vă mai zic din când în când și despre micile gustări pe care le mai descopăr și poate că pe viitor, someday, voi veni și cu mici rețete care să vă îmbie papilele gustative (nu că aș găti de fel, dimpotrivă!).

De această dată vreau să vă prezit o gustare care poate fi consumată oricând aveți poftă de ceva dulce. Am descoperit acești biscuiți bio germinați în magazinele Mega Image și m-am decis să testez acest model (există mai multe soiuri din care se poate alege). Între timp am sesizat că am găsit acești biscuiți și în marile hypermarket-uri.

Eu am fost extrem de încântată și seara când aveam poftă de ceva de ronțăit m-am trezit cu punga în mână, luând biscuițel după biscuițel. 🙂 Nu sunt extrem de dulci ceea ce îți permite să mănânci mai multe bucăți însă nu cred că puteți face exces deoarece par destul de sățioși.

Ingredientele acestor biscuiți (fructe 50% –smochine și stafide– și hrișcă 50%) provin dintr-o agricultură ecologică și nu sunt tratate termic, ci sunt deshidratate sub temperatura de 42˘pentru a-și păstra proprietățile.

Am văzut că acest produs este de la firma Petras și am cercetat produsele lor care par toate sănătoase și interesante. Biscuiții costă în jur de 10 lei și cred că este un preț acceptabil având în vedere că eu nu i-am mâncat pe toți odată ci în mai multe zile. 😀 Mi-ar plăcea să îi mai testez și cu altă ocazie deoarece mi s-a părut interesantă combinația de smochine și stafide (nu sunt fană a smochinelor de fel).

Voi ce produse bio și nu numai vă place să ronțăiți când aveți poftă de ceva bun? ^_^

Valoare nutritiva: 436 kcal/100 g
Proteine: 10.53 g/100 g
Lipide: 19.6 g/100 g
Glucide: 54.36 g/100 g
Fibre alimentare: 10.22 g/100 g
Sodiu: 0.11 g/100 g

2017-09-09T09:29:13+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree