Perfume: Versace Bright Crystal Absolu

Nu știu de ce dar până acum nu am apucat să vă arăt ce parfumuri am testat de-a lungul vremii și mi-au plăcut. De acum în colo m-am gândit să văd prezint o parte dintre ele și să vă zic cum mi s-au părut și dacă mi-au impresionat.

O parte dintre parfumurile pe care vi le voi arăta le folosesc în comun cu mama mea chiar dacă unele le-am primit cadou de ziua mea (sau cu altă ocazie).

Acum vreo 2 luni aproximativ am plecat în căutarea unui parfum alături de mama mea și am descoperit la Kendra un set care avea un preț mai bun ca la Sephora. Cu ajutorul cardului de fidelitate pe care îl am mi-a fost oferită încă o reducere (de 10 sau 15%, nu mai țin minte sigur cât) și am achiziționat acest set de la Versace la un preț extrem de bun.

Bright Crystal Absolu este un parfum pe care îl sesizasem de foarte multă vreme însă nu îi reținusem aroma, neimpresionându-mă în mod special.

Am fost însă bucuroasă că am achiziționat setul deoarece am descoperit mai bine acest parfum care este numai bun pentru mine! Mi-a plăcut foarte mult faptul că este persistent dar nu are un miros puternic, deranjant, așa cum am mai întâlnit la multe alte parfumuri. Personal, nu îmi place orice tip de parfum, cele extrem de dulci și puternice fiind probabil cele de care fug de multe ori.

Acest parfum are o aromă floral fructată și mi se pare potrivită pentru orice anotimp însă pe timpul primăverii sau verii cred că este nemaipomenit!

Nota de varf: yuzu, rodie

Nota medie: zmeură, lotus, bujor, magnolie

Nota de baza: lemn de mahon, ambră vegetală prețioasă, mosc

Parfumul are un stil luxurios, extravagant dar și copilăros în același timp. Cel puțin așa mi s-a părut pe pielea mea (la alte persoane cu sigurață că diferă).

Pentru că acest parfum se afla într-un set, am beneficiat și de un gel de duș și de o cremă de corp. Ambele miros atââât de bine și ai senzația că te-ai dat pe corp cu parfum de intensă ce este aroma lor. De asemenea, mirosul persistă în timp (chiar foarte mult).

Sticluța parfumului mi se pare frumos realizată și chiar cred că se potrivește de minune cu denumirea și mirosul acestuia. Capacul mi s-a părut interesant întrucât chiar m-a dus cu gândul la un fel de diamant.

Concluzia: recomand acest parfum și l-aș mai cumpăra pe viitor! Are un miros minunat care rezistă destul de mult timp.

P.S. Cât de adorabilă este cutia aceea roz? <3 Nu am putut să o arunc așa că i-am găsit o altă utilizare.


Follow my blog with Bloglovin

2017-09-09T10:23:51+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree